Ziare.com

Contraceptivele pot reduce impactul incalzirii globale

de Anca Serghescu
Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 12:52

   

Contraceptivele pot reduce impactul incalzirii globale
Folosirea la o scara mai larga a contraceptivelor ar putea ajuta la reducerea impactului glogal al incalzirii globale, sustin unii cercetatori.

Jurnalul medical The Lancet, care publica aceasta revelatie, sustine ca 200 de milioane de femei din lumea intreaga ar fi vrut sa aiba acces la contraceptive, dar din pacate acest lucru nu s-a intamplat, urmarea fiind cele 76 de milioane de sarcini nedorite anual.

Daca contraceptivele ar fi la indemana nu s-ar mai naste copii din flori, iar cresterea numarului populatiei ar fi mai inceata, iar presiunea asupra mediului inconjuraor mai mica, relateaza The Telegraph, care citeaza editorialul din The Lancet.

Conform unei cercetari realizate de London School of Economics, contraceptia este de aproape 5 ori mai ieftina, ca si masura de prevenire a schimbarii climei, decat tehnologiile verzi conventionale.

Fiecare aproape 4 euro folositi pentru planningul familial, in urmatorii 40 de ani, vor reduce emisiile de CO2 la nivel global cu mai mult de o tona.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1261 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Contraceptivele si avorturile - o noua gaselnita de-a lui Satana...!

Pamantul are resurse arhisuficiente, pentru o populatie mult mai numeroasa decat cea a zilelor noastre. Problema se pune cum le luam din mana lui Dumnezeu..., si cum le administram.
Inainte de 'Judecata de apoi', pentru a amuti orice gura, se va demonstra in Imparatia de o mie de ani, ca omenirea ar fi putut trai in pace si liniste, dar s-a razvratit si incapatanat fata de Creator..., si s-a ajuns la ce este astazi (si se merge "din rau in mai rau")

 

Cateva explicatii...!

Iata doua mari motive pentru care Dumnezeu va aduce in fiinta Imparatia de 1000 de ani…:

1. Un motiv este spre a se demonstra ca numai Domnul Isus Hristos, Fiul Sau, poate infaptui societatea perfecta, nu si oamenii fara Dumnezeu, asa cum s-a tot incercat de-a lungul (si ‘latul’) istoriei.
Toate imparatiile lumii au avut ca scop crearea unei civilizatii avansate, prospere. Ulterior s-a cautat a fi instituite si dreptatea, egalitatea/echitatea, etc. (v. Revolutia Franceza: libertate, egalitate, fraternitate…). Ideologia comunista a ajuns chiar sa ‘defileze’ cu acest motto: “De la fiecare dupa capacitate, fiecaruia dupa nevoi"
Vise…, si iar vise!

Unii, considerandu-se ‘pur sange’, au venit cu tot felul de propuneri eugenetice. De exemplu Germanii, au afirmat ca se poate crea o imparatie perfecta, daca se elimina de pe fata pamantului rasele umane ‘inferioare’…, ei, arienii, fiind oamenii care merita a fi mentinuti si ‘promovati’.
Hitler si-a propus sa creeze Reich-ul ideal, care sa dureze , zicea el, 1000 de ani… De ce aceasta cifra?! - Este pornirea omului de-a inlocui/prelua planul lui Dumnezeu, de-a infaptui inainte ceea ce Dumnezeu Si-a propus…, eliminandu-L atat pe Dumnezeu cat si pe poporul Lui.

2. Un alt motiv este spre a se demonstra ca chiar daca oamenilor li se creaza conditii Eden-ice, daca n-au nasterea din nou, acestia se vor revolta impotriva lui Dumnezeu oridecateori vor avea ocazia.
1000 de ani Domnul Isus va domni pe pamant… Va fi prosperitate ca niciodata (fara lipsuri de vreun fel), vor fi eliminate bolile si orice neajunsuri ale existentei, va fi pace peste tot (‘sabiile’ vor deveni ‘pluguri’), va fi dreptate…, iar Satana inchis pe intreg acest ‘parcurs’.

Oamenii se vor tot naste, si vor fi plini de cunostinta lui Dumnezeu (“ca fundul mãrii de apele care-l acopãr"), dar nu toti vor accepta sa fie si nascuti din nou, fapt pentru care, nefiind toti ‘potriviti’ pentru IMPARATIA VESNICA, este necesara acea delimitare de timp…, cu ‘filtrare’!

Nu-i de mirare deci (desi-i aproape incredibil) de ce Satana, cand va fi dezlegat, va insela natiunile pamantului…, si, o groaza de oameni, “ca nisipul marii"…, se vor strange impotriva Domnului Isus Hristos. Dupa 1000 de ani de binecuvantari, oamenii ‘cumsecade’, care nu accepta POCAINTA, se rascoala…, satui de prea mult bine…!!!

Atunci, Dumnezeu va pune capat istoriei…, si va inaugura “un cer nou si un pamant nou", de care se vor bucura, pentru vesnicie, cei care au avut parte de nasterea din nou

Contraceptivele si avorturile - o noua gaselnita de-a lui Satana...

este adevarat.

Dar cum elimina contraceptivele emisia de CO2 si cum sarcina si nasterea pun presiune pe mediul inconjurator
nu pot pricepe nicicum.

Realitatea-i alta cu CO2...

Au mai fost perioade mai calde sau mai reci in istoria Pamantului...!
Nu din cauza CO2-uli se incalzeste clima, ci tocmai invers: pentru ca s-a incalzit clima, o cantitate enoma de CO2 din apa oceanelor este eliberata.
Una spun oamenii de stiinta si alta trambiteaza politicienii!

spune drept,

nu rizi si tu de ce ai scris aici ?
Daca maine scrii despre topirea ghetii de la poli din cauza emisiilor de gaze naturale de la coada vacilor,
avem tabloul complet.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor