Proiectul HAARP al Pentagonului - tinta biblica sau Armageddon-ul pe pamant?

Joi, 26 Mai 2011, ora 09:17
38647 citiri
Proiectul HAARP al Pentagonului - tinta biblica sau Armageddon-ul pe pamant?
Foto: marketvirtual

Sistemul secret al Pentagonului, denumit HAARP, este capabil sa declanseze schimbari masive ale atmosferei terestre. Tot mai multe voci sustin ca sistemul HAARP este o arma extrem de periculoasa, ce poate provoca dezastre de neimaginat.

Proiectul Pentagonului, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un milliard de wati de unde radio, informeaza Unexplained Mysteries.

Dar ce fel de software foloseste? Si unde sunt asa numitele tinte "de comunicatii si de supraveghere"? Statia de cercetare HAARP, de langa Gakona, Alaska, se presupune ca analizeaza ionosfera, dezvolta tehnologii de imbunatatire a comunicatiilor radio si are scopuri de supraveghere.

Dar statia HAARP a fost acuzata recent pentru o serie de evenimente ingrozitoare, inclusiv pentru dezastre naturale, cum ar fi cutremure sau moartea in masa a pasarilor.

Un ziar militar rus a scris ca aceste teste din ionosfera ar putea "declansa o cascada de electroni, care ar produce inversarea polilor magnetici ai Pamantului". In Parlamentul European si in legislativul statului Alaska au avut loc audieri, invocand probleme ecologice.

Nick Begich, autorul cartii "Ingerii nu se pot juca cu HAARP", a declarat ca programul ar putea declansa cutremure si ar transforma atmosfera, astfel incat "cerul sa arda".

Teoria conspiratiei spune ca diferite guverne cauta sa realizeze arme care ar controla vremea, folosind sisteme HAARP. Controlul vremii, ca si razboiul militar sau economic, reprezinta actiunea prin care se provoaca modificarea vremii impotriva unui inamic.

Puterea sistemului HAARP depinde de gradul de penetrare, unghiul de incidenta, polarizarea undei, precum si de conditiile din ionosfera.

Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear, scria recent The Telegraph.

In acest context, sistemul HAARP poate fi vazut de unii strategi militari ca un factor de descurajare, pentru anumite tari, in vederea prevenirii unui astfel de razboi.

"Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate". - Matei 24:22

Cartea "The Script Armageddon" a lui Peter Lemesurier, din 1981, vorbeste despre punerea in scena a unei false actiuni a lui Dumnezeu, cu jucatori care actioneaza dincolo de evenimentele "asteptate". E vorba de o arma care sa puna capat tuturor razboaielor, sa creeze pe Pamant ceva venit din afara acestuia, perceput ca o tehnologie extraterestra sau o actiune a lui Dumnezeu.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#proiectul haarp arma secreta, #sistemul secret pentagon haarp, #teoria conspiratiei haarp alaska , #cercetare
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Probabil ca aparitia pe ziare.com a unui astfel de articol este un semnal ca nu mai are rost sa frecventam acest site! Prostii se gasesc cu gramada si pe bloguri dar nu sunt interesat sa le si citesc.