7 accidente genetice incredibile (Galerie Foto)

Sambata, 20 Septembrie 2008, ora 13:40
19090 citiri
7 accidente genetice incredibile (Galerie Foto)

Natura are de multe ori un ciudat simt al umorului. Evolutia se bazeaza pe incercari si greseli, dar pretul platit este cateodata atat de vizibil incat ne intrebam daca omenirea nu se indreapta cumva intr-o directie gresita.

Baiatul broasca

In 2006, un copil ciudat s-a nascut in Charikot, Nepal, atragand un numar mare de curiosi care s-au inghesuit sa vada niste trasaturi incredibile.

Copilul fara gat avea capul aproape scufundat in partea de sus a corpului si ochii extraordinar de mari, semanand mai mult cu o broasca decat cu un bebelus.

A murit la cateva ore de la nastere. S-a nascut dupa o sarcina normala, de noua luni, cantarind doua kilograme. Se pare ca micutul suferea de o boala care a impiedicat o formare normala a creierului.

Barbat cu o coada de 13 centimetri

Cu o coada de 13 centimetri, indianul Chandre Oram a devenit o persoana venerata de mii de credinciosi, considerata capabila sa vindece diverse afectiuni.

Totusi, coada l-a impiedicat sa isi gaseasca o sotie. Aproape 20 de femei i-au refuzat propunerile. Indianul nu s-a descurajat si a hotarat sa astepte pana cand o femeie il va accepta asa cum este.

Familia lui Oram este mandra de coada acestuia si a refuzat oferte prin care medicii ar fi inlaturat-o.

Ciclopul

In 2006, in India s-a nascut un copil cu un singur ochi. Medicii care l-au ajutat sa apara pe lume sunt de parere ca aceasta dezvoltare ciudata a fost cauzata de un tratament experimental pentru cancer. Alta cauza ar fi o afectiune foarte rara a cromozomilor.

Fetita s-a nascut cu un singur ochi in centrul fruntii, fara nas, iar creierul sau era "sudat" intr-o singura emisfera. Cu aceste diformitati, este un miracol faptul ca micuta a supravietuit un timp dupa nastere. A murit cateva zile mai tarziu.

Cea mai mare mana din lume

Lui Hua sufera de o boala care i-a marit degetul mare de la mana stanga la 25,9 centimetri si aratatorul la aproape 30 de centimetri.

La 20 iulie 2007, o echipa de chirurgi a lucrat sapte ore pentru a reduce dimensiunile degetelor lui Lui Hua. Ei au indepartat aproape 5 kilograme de carne si oase.

Picioare cu degete la spate

Chinezoaica Wang Fang, in varsta de 27 de ani, s-a nascut cu picioarele indreptate invers. Ea a invatat sa traiasca asa, refuzand recent o pensie pentru persoane cu dizabilitati.

"Pot sa alerg mai repede decat majoritatea prietenilor mei si am o slujba buna ca ospatarita intr-un restaurant pentru familii. Nu exista niciun motiv pentru care sa fiu clasificata drept o persoana cu dizabilitati", a spus Wang Fang.

Copilul cu trei brate

Liu Junjie s-a nascut in 2006 in China cu ... trei brate. Doctorii au indepartat cel de-al treilea brat, complet dezvoltat, dar copilul are nevoie de mult timp pentru a-si folosi membrele ramase. Un brat nu are palma si se flexeaza in orice directie.

Potrivit medicilor, afectiunea este atat de rara incat practic nu exista nicio informatie despre ea.

Talpa cu sfarc

O brazilianca, in varsta de 22 de ani, a cautat ajutor medical pentru o leziune la piciorul stang, care era de fapt un sfarc, inconjurat de aureola si fire de par.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat. La locul accidentului a fost chemat un elicopter...
#accident, #genetic, #Ciclop, #broasca, #sfarc, #coada, #afectiune, #ciudat , #ciudat