Fenomenul The Hum: Sunete stranii intr-un oras din Canada (Video)

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 11:16
6946 citiri
Fenomenul The Hum: Sunete stranii intr-un oras din Canada (Video)
Foto: Daily Mail

Un fenomen ciudat s-a petrecut in orasul Terrace din Canada, unde din senin au putut fi auzite niste sunete stranii, misterioase. Se pare ca este vorba despre fenomenul "The Hum", caruia nu i s-a putut inca descoperi cauza.

Kimberly Wookey din Terrace, British Columbia, a inregistrat recent un zgomot ce nu poate fi deocamdata explicat, relateaza Daily Mail.

Canadianca a fost trezita dimineata de un sunet puternic. Ea a reusit sa suprinda acest eveniment neobisnuit intr-o inregistrare video. Ea spune ca a fost infricosata de acest fenomen ciudat, ale carui origini raman inconjurate de mister.

Wookey a spus ca a mai auzit acest sunet si inainte, dar doar acum a reusit sa-l inregistreze si sa-l posteze pe YouTube.

"Prima data a fost in luna iunie. Dar nu a fost la fel de intens", a declarat Wookey.

Ea nu a fost singura persoana din Terrace care a auzit sunetul. Mandi Campbell a auzit si ea aceste sunete stranii. "Pareau sa vina din cer sau de undeva din subteran, ceva atat de puternic", a spus ea la CBC News.

"In primul rand, sunetele pot calatori pe distante foarte mari, atunci cand conditiile sunt prielnice. Ele calatoresc in directii surprinzatoare, iar sunetele se pot refracta in atmosfera", a declarat profesorul de fizica Erik Jensen, de la Universitatea Northern Columbia.

Oameni din intreaga lume au raportat sunete similare, inclusiv anul trecut, dar nimeni nu poate spune inca de unde vin aceste sunete ciudate.

Incepand din anul 2011, sute de astfel de inregistrari au fost postate pe YouTube din diverse coltui ale lumii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie, atât la nivel...
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă vineri că Guvernul subordonează administraţia publică locală intereselor politice dacă adoptă ordonanţa privind comasarea europarlamentarelor...
#fenomenul the hum video, #sunete misterioase atmosfera Canada, #sunete misterioase inexplicabile Canada , #ciudat
Comentarii