Operatii estetice extreme si rezultatele lor (Galerie foto)

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 18:16
13416 citiri
Operatii estetice extreme si rezultatele lor (Galerie foto)

Cele mai comune operatii estetice sunt cele de marire a sanilor, a buzelor si liposuctiile, dar nici rinoplastiile nu sunt rare. Ce te faci, insa, cu persoanele care fac din aceste acte interventii o dependenta si ajung sa arate de multe ori mai rau decat initial?

Multi spun ca asta chiar ar fi o boala. Pentru altii este un hobby, un mod de a scapa de realitate, de a iesi in evidenta, fara ca lista motivelor sa se termine aici. Iata cateva schimbari incredibile de infatisare, oferite de Business Insider:

Desi nu este vorba despre bisturiu, schimbarea treptata a fetei Patriciei Krentcil este cauzata de expunerea excesiva la ultraviolete, aceasta avand o obsesie pentru a se bronza cat mai mult cu putinta. Chiar a ajuns sa fie arestata pentru ca vroia sa o supuna si pe fetita ei de 5 ani la aceeasi procedura. Cazul ei a facut valuri in presa recent.

Isabelle Caro a devenit o figura marcanta in lupta cu anorexia, fiind fotografiata in multe reviste, uneori chiar si nud, aparand in documentare, in emisiuni TV, toate cu scopul de a arata cat de periculoasa este aceasta problema. In noiembrie 2010 Isabelle a pierdut lupta si a murit. Nici in cazul ei nu a fost vorba de bisturiu, ci de o alegere facuta la un moment dat, o alegere nefasta, care i-a schimbat viatia si, in cele din urma, a ucis-o.

Este cunoscuta ca "mama vampirita", dar nu asta a fost dorinta Mariei Jose Cristerna, de a arata diabolic. Avocata a pornit de la a vrea sa capete mai multa putere si incredere in fortele proprii, eliberandu-se de trecutul abuziv la care a fost supusa. Acum are un aspect destul de razboinic, din cauza sutelor de tatuaje, a implanturilor de sub piele, a zimtilor de otel de pe fata si din scalp.

Erik Sprague, sau "omul soparla", a indurat peste 700 de ore de tatuat (din cap pana in picioare), i-au fost piliti dintii si bifurcata limba. Totul, din dorinta de a arata altfel, de a se diferentia in multime. E drept, si din pasiunea pentru reptile, dusa insa la extrem.

De la o femeie normala din New York, Joceylin Wildenstein - a carei figura a devenit extrem de cunoscuta - a ajuns sa semene cu caricatura unei pisici. Dupa un divort urat, ea a vrut sa semene din ce in ce mai mult cu o felina, caci aceste animale erau foarte indragite de omul cu care fusese casatorita.

Iar "barbatul pisica" este fara indoiala Mark Dolan, el avand tatuaje, piercing-uri si urechile taiate ascutit, injectii cu silicon in barbie si pometi, buza despicata chirurgical, nasul modificat, dinti piliti si chiar injectii care sa-i modifice linia sprancenelor.

Desi rezultatul nu este atat de terifiant, ucraineanca Valeria Likyanova uimeste prin ambitia ei de a arata precum o papusa Barbie. Ea si-a marit sanii, si-a indepartat cateva coaste, s-a supus la operatii faciale numeroase si foloseste lentile de contact colorate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#operatii estetice extreme, #operatii estetice rezultat infiorator, #oameni aspect animale, #omul soparla, #modificari corporale extreme , #ciudat