Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bigfoot, surprins cu o camera video in sud-estul Americii? (Video)

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 11:32
6319 citiri
Bigfoot, surprins cu o camera video in sud-estul Americii? (Video)

Legendara creatura Bigfoot ar fi fost surprinsa cu o camera de luat vederi in timp ce se apropia de locul in care a fost pus un baton de ciocolata pentru a o ademeni. Desi sunt persoane care au indoieli in privinta autenticitatii capturii video, posesorul imaginilor este ferm convins ca l-a filmat pe Bigfoot.

Un cetatean american sustine ca detine dovezi clare in ceea ce priveste existenta acestei creaturi, jumatate om, jumatate maimuta, scrie Fox8.

Mike Greene a lucrat la biroul de investigatii din New Jersey, iar acum si-a propus sa-l prinda pe Bigfoot, in imagini. Momentan.

Greene a incercat sa ademeneasca creatura cu dulciuri, plasand un baton de ciocolata la marginea padurii. Apoi s-a folosit de un aparat video performat ce poate capta imagini si pe timp de noapte. "Vanatorul de ocazie" a reusit sa surprinda imagini pretioase in care este ilustrata o silueta de mari dimensiuni.

"Filajul" a avut loc in urma cu un an in Padurea Nationala Uwharrie din statul american Carolina de Nord.

Desi sunt multi cei care nu cred in existenta acestei creaturi si sunt sceptici in prvinta originii imaginilor, afirmand ca este vorba de fapt de o persoana ce poarta un costum de gorila, Greene spune ca ceea ce se observa in filtrul termic nu este nimic altceva decat Bigfoot.

"Amprenta caldurii emanate ar fi complet diferita in cazul unui om deghizat. Ar fi palida, difuza, spalacita. Poti imbraca un barbat cu un costum de Bigfoot si sa te inseli cu o camera cu filtru nocturn, pentru ca aceea este exact ca o camera obisnuita. Dar daca il filmezi cu o camera termica, vei observa cu totul altceva decat ce distinge ochiul", spune Greene.

Bigfoot, Yeti sau Sasquatch este o creatura care a inceput sa capteze atentia media prin anii '50, fiind vazuta mai intai in nordul Californiei, apoi in China, in regiunea Shennongjia, iar acum cercetatorii cred ca Bigfoot ar fi ajuns in America de Nord prin portiunea de pamant care unea candva Asia si Alaska.

Cei care sustin ca s-au intalnit cu Bigfoot spun ca acesta are un mers caracteristic omului, insa este mult mai inalt si este acoperit cu par din cap pana in picioare, rezultand o combinatie dintre om si maimuta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#imagini video Bigfoot, #om maimuta SUA, #Mike Greene Bigfoot , #descoperire