Casa viitorului, funcțională acum în SUA: Dormitorul devine living în câteva secunde iar mobila dispare rapid VIDEO

Joi, 28 Octombrie 2021, ora 03:00
5399 citiri
Casa viitorului, funcțională acum în SUA: Dormitorul devine living în câteva secunde iar mobila dispare rapid VIDEO
Casa inteligenta realizată la New York FOTO: News Dog Media

Casa viitorului a apărut deja, ea fiind funcțională într-un complex de apartamente din New York, Statele Unite, iar interesul oamenilor este ridicat pentru o asemenea soluție inteligentă. Astfel, sistemul ingenios de mobilier jonglează cu spațiul, iar dormitorul se transformă în câteva secunde în living.

Noul design revoluționar oferit de compania Bunblebee Spaces din San Francisco dă posibilitatea proprietarului să-și schimbe configurația camerei, după necesități, iar patul și dulapurile coboară din tavan, printr-o simplă comandă vocală dată pe smartphone, potrivit Daily Mail.

Atunci când spațiul din casă este unul limitat, există o soluție, aceea de a apela la sistemul inteligent creat de către Bunblebee Spaces, care oferă oamenilor condiții de locuit superioare, prin transformarea configurației camerelor, după plac.

Designul futurist din casa inteligentă permite dulapurilor, cadrelor de pat și spațiilor de lucru să se ridice și să coboare din tavan, la comandă. Acest sistem inovator a fost deja instalat în mai multe apartamente din The Smile, un complex din East Harlem, New York.

Firma de design din San Francisco, Statele Unite, care a creat conceptul, crede că acesta ar putea fi răspunsul la dimensiunile reduse ale apartamentelor din orașele aglomerate, unde spațiul liber este foarte important.

Fenomen neobișnuit care uimește lumea: 24 de nave fantomă, apărute brusc pe coasta Japoniei VIDEO

Cu toate astea, instalarea unui astfel de sistem, cu un pat și două dulapuri de depozitare costă 18.750 de dolari, în timp ce un pat și 6 unități de depozitare au prețul de 29.000 de dolari.

”Nu plătești pentru două sau trei camere, pe care nu le folosești tot timpul, dar primești camera dorită oricând ai nevoie. Viziunea noastră a fost întotdeauna să creăm un spațiu frumos și eficient, astfel încât să devină accesibil”, a spus Sankarshan Murthy, CEO și fondator al Bumblebee.

Misterul legendarei nave din 1874, care a vânat naziști: Descoperită după aproape 60 de ani VIDEO

Quarterly Report - Editia 4

Primar din România: ”Suntem speriați de bombe când e vorba de fonduri europene”
Primar din România: ”Suntem speriați de bombe când e vorba de fonduri europene”
Ionuţ Pucheanu, primarul din Galaţi, a declarat marţi, 21 mai, că ”suntem speriaţi de bombe” când e vorba de fonduri europene. ”Când vine vorba de fonduri europene, cei care scriu...
Gabriela Firea reacționează în cazul jurnalistei care ar fi fost violată de fostul redactor șef al Vice: ”O mărturie șocantă”
Gabriela Firea reacționează în cazul jurnalistei care ar fi fost violată de fostul redactor șef al Vice: ”O mărturie șocantă”
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a reacționat în cazul jurnalistei care îl acuză pe fostul redactor șef al publicației Vice că ar fi violat-o în anul 2015. Firea...
#casa inteligenta, #casa viitorului, #apartament inteligent, #locuinta viitorului, #case viitor, #case inteligente , #descoperire