Descoperire inexplicabilă găsită în spațiu: Misterioasă structură extraterestră VIDEO

Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 05:00
8856 citiri
Descoperire inexplicabilă găsită în spațiu: Misterioasă structură extraterestră VIDEO
Misterioasă barieră descoperită în spațiu FOTO: Interesting Engineering

Cercetătorii de la Academia de Științe de la Nanjing au făcut o descoperire stranie în centrul galaxiei noastre, un fenomen inexplicabil pentru moment. Ei au găsit o mare barieră învăluită de nori de gaz molecular, care blochează trecerea razelor cosmice.

Astronomii chinezi au observat acest eveniment neobișnuit, în timp ce studiau razele cosmice, particule încărcate cu energie înaltă care călătoresc prin univers aproape cu viteza luminii, potrivit Inverse.

O ”mare” relativ uniformă a acestei radiații se împrăștie prin galaxia noastră Calea Lactee, au afirmat oamenii de știință de la Nanjing, într-o lucrare publicată recent în revista Nature Communications.

Cu toate astea, studiul a descoperit o regiune din centrul Milky Way fără aceste raze cosmice în fundal, sugerând ”existența unei bariere extraterestre care poate suprima în mod eficient pătrunderea particulelor din marea cu raze cosmice”.

Înțelegerea fenomenului care generează bariera ar putea ajuta cercetătorii să cunoască mai bine cum se comportă razele cosmice și galaxiile. Deoarece densitatea razelor cosmice a fost în mare parte constantă în regiunile înconjurătoare, astronomii au concluzionat că ”marea” razelor cosmice se lovea de ceva, poate un câmp magnetic puternic, care împiedica razele să pătrundă.

Descoperire incredibilă pe un corp din spațiu: Un element din organismul uman găsit acolo, în premieră mondială VIDEO

Câmpul magnetic al Căii Lactee difuzează și distribuie aceste raze cosmice în ”marea” de fundal pe care o studiau cercetătorii. Însă, ei știu că în centrul galaxiei noastre există o gaură neagră masivă și un mănunchi de stele foarte vechi.

Dar, în general, acolo este o cantiate masivă de praf cosmic, atât de mult încât nu o putem vedea în spectrul complet de lungimi de undă disponibil, de la raze X și până la lumina vizibilă.

Echipa de cercetători de la Academia de Științe din Nanjing a fost condusă de Xiaoyuan Huang și a examinat radiația gamma din norul molecular din centrul galaxiei noastre Calea Lactee, prin intermediul datelor furnizate de Telescopul Fermi, conform Interesting Engineering.

Descoperire extraordinară în cosmos: Fenomen teribil prin spațiu și timp VIDEO

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#descoperire astronomica, #Calea Lactee, #Milky Way, #calea lactee galaxie, #fenomen inexplicabil, #centrul galaxiei noastre , #descoperire
Comentarii
Poza Injineru
Injineru
rank 5
Multumim Wuhan !