Descoperire senzationala, care ne poate prelungi viata cu pana la 30 de ani

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 14:13
13325 citiri
Descoperire senzationala, care ne poate prelungi viata cu pana la 30 de ani
Foto: How Life Works

Medicina a facut progrese considerabile de-a lungul timpului. Datorita acestora, media de viata este mai mare decat oricand in trecut, insa procesul nu se opreste aici. Se pare ca e abia la inceput.

Din Coreea vine o stire care ar putea avea implicatii profunde, atat in medicina cat si in evolutia omenirii in general, relateaza How Life Works.

Este vorba despre o substanta care ar putea eradica cele mai grave boli de inima, una dintre principalele cauze ale mortalitatii la nivel global. Conform unor studii de specialitate, unul din 3 adulti au probleme cardio-vasculare.

Daca pana in prezent omenirea a castigat lupta cu tuberculoza, malaria si multe alte boli mortale in trecut, astazi au aparut noi provocari, noi boli grave, carora oamenii de stiinta se lupta sa le gaseasca leac.

Descoperirea senzationala, pe care au facut-o oamenii de stiinta sud-coreeni, ar putea sa prelungeasca viata a sute de milioane de oameni cu 10, 20 sau chiar 30 de ani.

Mai exact, s-ar putea sa fim la un pas de a castiga lupta cu tensiunea arteriala, principala cauza a accidentelor cardio-vasculare.

Este adevarat ca tensiunea arteriala poate fi tinuta sub control prin medicamentatie si stil de viata, insa majoritatea bolnavilor nu isi schimba tabieturuile si alimentatia, decat cand este prea tarziu.

Acum insa s-ar parea ca specialistii au gasit o solutie-minune, care le poate schimba viata in bine si ii poate scapa de dietele anoste si pline de restrictii.

Cel mai puternic antioxidant

Este vorba despre o substanta care are in componenta un polifenol (botezat Seanol) si o materie numita Calamarina, care a fost izolata in compozitia unei alge descoperite langa coastele Coreei. Polifenolii din compozitia acestei alge sunt de 100 de ori mai puternici decat orice antioxidant cunoscut pana acum.

Descoperirea lor este rodul a 15 ani de munca de cercetare dusa de echipa doctorului Haengwoo Lee, un renumit biochimist din Seatle, USA.

Polifenolii minune pot penetra cheagurile de grasime care se formeaza pe vasele de sange, eliberand vasele blocate si readucand presiunea arteriala la valori normale.

La randul ei, Calamarina, bogata in Omega-3, reda pofta de viata, reduce stresul si anxietatea, problemele de memorie si de vedere.

Aceste doua elemente, Calamarina si Seanolul, au fost combinate de dr. Lee cu vitamina D, devenind cel mai nou si puternic supliment, in lupta cu bolile batranetei, Marine-D3.

Folosit pe scara larga, acest supliment ar putea genera o noua revolutie demografica la nivel planetar, insa pana atunci mai are cateva teste de trecut, inclusiv pe cel al pietei.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#descoperire substanta longevitate, #descoperire Calamarina Coreea, #supliment prelungire viata , #descoperire