Ziare.com

Descoperire uimitoare pentru secolul al XXI-lea: Oameni primitivi si izolati de lume

Duminica, 30 Martie 2014, ora 14:10

   

Descoperire uimitoare pentru secolul al XXI-lea: Oameni primitivi si izolati de lume
O descoperire surprinzatoare pentru secolul al XXI-lea a fost facuta in bazinul Amazonului din Brazilia. Aici traieste un trib izolat si despre care se crede ca nu a avut niciun contact cu lumea exterioara.

Tribul de aproximativ 200 de persoane a fost observat de un avion care a survolat o regiune din statul Acre din Brazilia, o zona aflata la granita cu Peru, potrivit Daily Mail.

Acesti oameni care traiesc in regiunea amazoniana nu au fost contactati pana acum. Ei au fost speriati, agitand sulitele, la aparitia avionului deasupra padurii.

Aeronava a fost intr-o misiune de explorare a unor regiuni care nu au fost cercetate pana acum. Imaginile au fost luate din avion, la inceputul acestei saptamani si ele infatiseaza primitivismul acestui trib izolat.

Guvernul brazilian a adoptat politica de a nu contacta triburile descoperite in bazinul Amazonului, dar el monitorizeaza aceasta regiune, care este amenintata de catre defrisarile masive, minerit, cresterea animalelor, pescuit si vanatoare.

Liderii tribului Ashaninka au cerut guvernului si ONG-urilor ajutor, din cauza aparitiei acestor triburi in zona lor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7206 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dupa linia de moda a imbracamintzii si dupa nivelul tehnic ...

... al armamentului din dotare, este evident ca acest trib se inrudeste cu stramosii lu' Jiji_Oaie!!

 

esti penibil mai DILIULE

in definitiv de ce nu s-ar inrudi cu ai tai stramosi

 

O chestie interesanta

Am vazut intr-un film despre Amazon,unde la fel sunt populatii rupte de civilizatie,iar deplasarea se face numai prin avion,de data asta un avion de mici dimensiuni.Exploratorii au trecut pe deasupra lor cu avionu...si s-au intors,dupa ceva timp.Indigenii construisera un avion asemanator...si se rugau la el...ii considerau dz,pe saracii exploratori....Iar alta intimplare,niste misionari au poposit la ei,timp indelungat,le-au facut un alfabet,simplu din figuri geometrice,dupa ce l-au invatat,le-au dat o biblie scrisa cu acest alfabet....Concluzia a tras-o un presedinte de stat African...au venit si la noi,ne-au dat bibliile,intre timp le-am citit,erau ale noastre,iar ei intre timp,ne-au luat paminturile...Toate astea le-am vazut pe canalul Francez TV5...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor