Intalnirile cu OZN-uri si extraterestri - doar un produs al mintii umane?

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 16:36
4210 citiri
Intalnirile cu OZN-uri si extraterestri - doar un produs al mintii umane?
Foto: sott

Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.

Cercetatorii spun ca au efectuat "primul experiment pentru a dovedi ca intalnirile cu OZN-uri si cu extraterestri sunt un produs al mintii umane", informeaza Sott.

Intr-un studiu referitor la somn realizat de catre Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles, 20 de voluntari au fost instruiti din punct de vedere mental, ca atunci cand se trezesc sau devin lucizi in timpul noptii ar putea avea experiente in afara corpului, culminand cu intalnirile cu extraterestri.

Potrivit conducatorului studiului, Michael Raduga, mai mult de jumatate dintre voluntari au avut cel putin o experienta extracorporala si sapte dintre ei au fost capabili sa intre in contact cu OZN-uri sau extraterestri, in timpul acestor experiente din vis.

Experimentul a fost conceput pentru a testa teoria potrivit careia multe raportari ale intalnirilor cu extraterestri sunt de fapt cazuri ale unor experiente, asemanatoare unor stari de vis.

Daca el poate induce unor oameni sa viseze o intalnire reala cu un extraterestru, atunci s-ar putea dovedi ca raportarile unor astfel de intalniri sunt doar produsul imaginatiei noastre.

"Cand oamenii au experienta unei rapiri de catre extraterestri in plina noapte, ei nu stiu ca de fapt sunt in faza somnului REM (Rapid eye movement - Miscarea rapida a ochiului -n. r.), avand o experienta in afara corpului" a spus Raduga.

Participantii la studiu au spus ca incearca "sa se separe de corpurile lor", de fiecare data cand in timpul noptii, au fost pe jumatate trezi sau lucizi.

"Unii ar putea face asta de la prima incercare. Altii au nevoie de trei-cinci incercari, pentru a avea o experienta extracorporala. Nu toata lumea poate face acest lucru, unii au fost in imposibilitatea de a realiza asta, din cauza fricii", a declarat Raduga.

Pana la sfarsitul studiului, 35% dintre voluntari au declarat ca au avut un contact cu extraterestri si au descris intalnirile lor, cercetatorilor. Raduga intentioneaza sa publice rezultatele obtinute si sa realizeze alte studii suplimentare privind abilitatile oamenilor de a fabrica intalniri cu extraterestri, care par reale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#intalniri OZN extraterestri studiu, #experiente extracorporale, #intalniri extraterestre produs minte umana , #descoperire