Cel mai lung traseu de drumeție din România a fost inaugurat oficial: 1.400 de kilometri pe jos din Bucovina până la Dunăre VIDEO
Magazin / drumetie
Una dintre cele mai impresionante inițiative sociale particulare apărute în România după 1989 a a ajuns la bun sfârșit printr-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, 8 octombrie. Via Transilvanica, drumul de 1.400 de de kilometri care poate fi străbătut la pas sau cu bicicleta, unește oficial de sâmbătă Mănăstirea Putna din ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei drumetie . Această zonă va concentra articolele categoriei Magazin din Ziare.Com care au subiectul principal: drumetie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - drumetie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Magazin , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.