Efectele eclipsei de Soare din 4 decembrie. ”Nu cumpărați case, terenuri că e posibil să vă pară rău după aceea”

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 23:29
12839 citiri
Efectele eclipsei de Soare din 4 decembrie. ”Nu cumpărați case, terenuri că e posibil să vă pară rău după aceea”
Eclipsă de soare în 4 decembrie 2021 FOTO Earth Sky

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 va avea un impact asupra tuturor zodiilor. Cei mai favorizați pentru a face schimbări sunt cei care lucrează în regim de telemuncă, potrivit astrologului Minerva.

Expertul a precizat că fenomenul nu ne va afecta la nivel individual, ci la nivel de grupuri, și a recomandat să nu fie făcute excese în perioadă următoare.

”În special, atenție mare, cei din sistemul telemuncă sunt cei mai favorizați să facă schimbări, să găsească ceva, să pună ceva în practică pornind de la nimic. Să fie atenți la aspectul ăsta. În al doilea rând, încercați să nu mai cumpărați foarte multe alimente pentru că nu o să le mâncați. Nu este de preferat să luați cu porția, ci atât cât credeți că vă poate ajuta. De evitat abuzurile, mai ales că acum am observat că toate hypermarket-urile au limitat acest tip de cumpărături”, a afirmat astrologul Minerva vineri, la Antena Stars.

Influența lui Venus retrograd se va simți în carieră și în alte aspecte ale vieții, unde poate provoca neplăceri

”Ne va putea trage pe dreapta, ne poate duce cu preșul. Apropo de Venus retrograd, atenție, poate să rupă relațiile de afaceri, pot să intervină rupturi în relațiile de afaceri. Nu cumpărați case, terenuri că e posibil să vă pară rău după aceea. Aș spune că fiți foarte atenți la sănătate”, a mai spus Minerva.

Eclipsa totală de Soare de sâmbătă este a 14-a de acest fel din secolul al XXI-lea, dar al 16-lea pasaj al umbrei Lunii pe Pământ, în acest secol.

Ultima eclipsă de Soare a avut loc pe 10 iunie 2021, ar următoarea va avea loc la 30 aprilie 2022.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ambalajul nu este doar o necesitate practică pentru protejarea și transportul produselor; este și o extensie a mărcii tale, jucând un rol crucial în atragerea și reținerea clienților....
#eclipsa totala soare, #eclipsa 4 decembrie, #eclipsa soare Romania, #zodii, #afaceri, #venus retrograd, #Minerva , #eclipsa totala soare