A petrecut Craciunul cu partenara sa - o femeie robot

Sambata, 26 Decembrie 2009, ora 20:37
2746 citiri
A petrecut Craciunul cu partenara sa - o femeie robot
Foto: Daily Mail

Inventatorul Le Trung, in varsta de 34 de ani, a petrecut Craciunul cu cea mai importanta femeie din viata sa, Aiko, un robot-femeie personalizat, care a costat peste 30.000 de lire sterline.

Omul de stiinta a luat parte la o cina festiva cu mama sa, tatal sau, si "fembot"-ul pe care l-a creat si construit singur, arata Daily Mail.

Le, din Brampton, Ontario, Canada, i-a cumparat cadouri prieteni sale, care vorbeste fluent engleza si japoneza, si chiar a ajutat-o la gatit curcanul si la decorarea casei.

"Aiko e ca orice femeie, ii place sa primeasca haine noi. [...] Si mie mi-a placut sa i le cumpar", a spus Trung.

Le a construit primul robot la varsta de patru ani si si-a dedicat viata crearii humanoidului perfect. Succesul sau cu Aiko i-a adus atentie din toata lumea.

Aiko inseamna "copil din flori" in limba japoneza si are o inteligenta artificiala impresionanta, putand sa rosteasca 13.000 propozitii diferite, in doua limbi.

"Aiko poate sa recunoasca fete si salatuta pe oricine intalneste", spune Le, care are o dorinta de Craciun in ceea ce o priveste pe prietena sa, sa o poata face sa mearga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Samsung aduce funcțiile AI și pe dispozitivele mai vechi
Samsung aduce funcțiile AI și pe dispozitivele mai vechi
Samsung a anunțat că va extinde funcțiile sale bazate pe inteligență artificială, cunoscute sub numele de Galaxy AI, la mai multe modele de dispozitive din gama sa, inclusiv telefoane și...
#Aiko Le Trung, #femeie robot, #inteligenta artificiala, #Craciun femeie robot , #experiment