Ce spun culorile despre tine?

Luni, 19 Ianuarie 2009, ora 20:35
8523 citiri
Ce spun culorile despre tine?
Foto: Hauntedventures.com

Fie ca este este vorba de un rosu puternic, un albastru al cerului sau un verde linistitor, culorile preferate vorbesc despre personalitatea fiecaruia.

Scriitoarea Betty Wood a descris, in cartea "Binefacatoarea putere a culorilor", care sunt cele mai importante trasaturi ale personalitatii unui om in functie de culorile preferate, informeaza Care2.com.

Albul

Este simbolul puritatii, naivitatii si inocentei. Daca este preferat de o persoana mai in varsta, el simbolizeaza dorinta de perfectionare si de retraire a tineretii.

Rosul

Este culoarea persoanelor puternice, a vitalitatii si sanatatii. Este specifica persoanelor foarte sigure pe ele, ambitioase si impulsive.

In ciuda acestor caracteristici, persoanele care prefera rosul sunt optimiste, obiective si intotdeauna vor sa se autodepaseasca.

Cei care prefera rosul sunt protectori, se exteriorizeaza foarte usor si sunt firi deschise. Pofta de viata si bucuria sunt printre trasaturile predominante pentru ei.

Maro

Persoanele care prefera aceasta culoare sunt mature, cu multa experienta de viata, generoase si agreabile.

De cele mai multe ori, persoanele care prefera maroul sunt cele care, la o varsta frageda au iubit rosul. Astfel, maroul este culoarea adultului optimist, impulsiv si cerebral.

Roz

Este simbolul maternitatii, al persoanelor care cauta afectiune si iubire, nu pasiune. Este preferat de femeile delicate, fragile, fara prea multe ambitii si vointa.

Portocaliu

Aceasta culoare, a luxului si placerii, este caracteristica persoanelor expansive, iubitoare si sociabile.

Persoanele care prefera portocaliul se victimizeaza de foarte multe ori pentru a atrage atentia celor din jur, lucru pe care il reusesc intotdeauna.

Este culoarea tineretii, a puterii, sinceritatii, curiozitatii si a tumultului adolescentin.

Galben

Culoarea fericirii, intelepciunii si imaginatiei, galbenul este preferatul aventurierilor, care sunt in permanenta in cautare de noi provocari.

Este culoarea intelectualitatii, iar persoanele care prefera aceasta culoare sunt foarte exacti, liberi in gandire si responsabili.

Verde

Este culoarea echilibrului si armoniei. Verdele semnifica speranta, pacea, linistea si este preferat de oamenii sinceri si foarte sociabili.

Aceste persoane sunt rabdatoare si modeste, de aceea pot fi chiar exploatate datorita acestor trasaturi.

Albastru

Persoanele care prefera albastrul sunt dragastoase, conservatoare si introvertite. Sunt suspicioase, uneori neincrezatoare si au intotdeauna o atitudine rezervata.

Rabdarea si perseverenta se imbina foarte bine cu autocontrolul, tocmai de aceea aceste persoane sunt credincioase si de incredere.

Negru

Este culoarea persoanelor misterioase, care ascund o personalitate vulcanica si pasionala.

Persoanele care prefera negrul sunt demne, corecte si nu doresc niciodata sa iasa in evidenta mai mult decat trebuie.

Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Următoarea pandemie ar putea fi cauzată de virusul gripal, avertizează oamenii de ştiinţă, scrie The Guardian, citând datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor. Un sondaj...
Nu e glumă: gândaci și muște într-una dintre băuturile preferate ale românilor. Unii o consumă zilnic
Nu e glumă: gândaci și muște într-una dintre băuturile preferate ale românilor. Unii o consumă zilnic
Un studiu realizat în Germania arată că una dintre băuturile preferate ale oamenilor, pe care unii o consumă zilnic, are în componență rămășițe de insecte. Unii consumatori de ceai...
#culoare preferata, #personalitate, #studiu , #experiment
Comentarii
Poza tablou
tablou
rank 2
Persoanele care prefera portocaliul se victimizeaza de foarte multe ori pentru a atrage atentia celor din jur, lucru pe care il reusesc intotdeauna.