Cea mai scumpa momeala pentru pescuit - un milion de dolari

Vineri, 07 Martie 2008, ora 13:38

   

Cea mai scumpa momeala pentru pescuit - un milion de dolari
Cat ai fi dispus sa platesti pentru un televizor cu o imagine exceptionala, placat cu aur alb si diamante? Dar pentru un telefon mobil incrustat cu cele mai scumpe pietre pretioase? Ti-ai dori sa ai un parfum unicat in lume sau sa bei din cea mai rafinata apa? Ai vrea sa fii posesorul celei mai valoroase opere de arta contemporana? Daca ti-am starnit cat de cat interesul, atunci citeste in randurile urmatoare despre unele dintre cele mai scumpe produse din lume.

Daca ai planuit o iesire in Delta in week-end si momeala pe care o folosesti de regula nu atrage foarte multi pesti, ti-o recomandam cu caldura pe aceasta.
A fost realizata manual in cateva luni din 1,5 kg de platina, aur, diamante si rubine. E adevarat ca un milion de dolari e cam multisor, dar fericirea ta... Citeste mai multe pe Askmen.ro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2215 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
taxatorul
rank 1
momeală pentru peştii mari
Dacă fiecare roman va plăti 0,05 dolari,putem cumpăra momeala asta.Cu o conditie.Să prindă toti rechinii si pestii mari.Că si asa plătim o groază de taxe si impozite.Deci, cine este de acord cu taxa pe momeală?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor