Cele noua pacate sataniste

Marti, 15 Iulie 2008, ora 08:45
10984 citiri
Cele noua pacate sataniste

Prostia, infatuarea, solipsismul, autoamagirea, conformismul, lipsa de perspectiva, uitarea trecutului Ortodoxiei, orgoliul neproductiv si lipsa de estetica sunt cele nou pacate sataniste, potrivit lui Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste si autorul Bibliei sataniste.

1. Prostia este prima pe lista pacatelor sataniste si considerata pacatul principal in satanism. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune.

Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata ci si laudabila. Satanistii trebuie sa invete sa vada prin 'trucuri' si nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie, informeaza www.bisericasatanista.org.

2. Infatuarea este la egalitate cu prostia prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. Solipsismul - [doctrina filozofica conform careia eul si perceptiile sale constituie singura realitate existenta]: poate fi foarte periculos pentru satanisti sa se destainui cuiva care este de departe in dezacord cu ei. Este greseala de a astepta ca oamenii sa te rasplateasca cu aceeasi consideratie, politete si respect, pe care tu le oferi in mod natural. Asteptarile tale vor fi in zadar. In schimb, satanistii trebuie sa lupte pentru dictonul : "Fa celorlalti ceea ce iti fac si ei tie".

4. Autoamagirea este un alt pacat important. Nu trebuie sa omagiem nici una din vacile considerate sacre, tinand cont si de rolurile pe care suntem nevoiti sa le jucam noi insine.

5. Conformismul - evident, din punct de vedere satanic. Este bine sa te conformezi dorintzelor altuia, daca in final vei beneficia tu. Dar numai prostii urmeaza 'turma', lasand o entitate impersonala sa dicteze. Cheia este sa-ti alegi cu intelepciune Stapanul, decat sa te lasi inrobit de nascocirile majoritatii.

6. Lipsa de perspectiva poate aduce multa suferinta pentru un satanist. Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce esti si ce amenintzare poti fi prin simpla ta existenta. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala. . Nu te lasa niciodata constrans si intelege ca actiunile tale se desfasoara pe un nivel total diferit de restul lumii.

7. Uitarea trecutului Ortodoxiei - fii constient ca aceasta este o metoda de indoctrinare fortata a lumii prin acceptarea a ceva nou si diferit, cand de fapt acest lucru a fost deja acceptat pe scara larga, iar acum imbraca o alta forma. Se asteapta de la noi sa laudam excesiv geniul Creatorului, si sa uitam de original. Astfel societatea tinde sa devina dispensabila.

8. Orgoliul Neproductiv - Cel de-al doilea cuvant prezinta importanta majora. Orgoliul nu dauneaza, pana in momentul in care incepi sa arunci copilul odata cu apa de baie. Regula Satanismului este: daca merge pentru tine, foarte bine. Cand inceteaza sa mai mearga, te trezesti incoltit si singura cale de scapare este sa spui: ' Imi pare rau, am facut o greseala, sper ca o putem rezolva cumva' , atunci spune-o.

9. Lipsa de estetica - Este evident ca nimeni nu poate obtine bani folosind standardele clasice de frumusete, si astfel apare descurajarea in aceasta societate de consum; dar un ochi bine dezvoltat pentru frumos, pentru echilibru, este un instrument satanic esential si eficace care trebuie sa fie folosit. Nu este vorba despre ceea ce ar trebuit sa fie placut, ci despre ceea ce este placut. Estetica este ceva personal, reflecta propriul caracter, dar exista si sensuri universal-valabile ale placutului si frumosului care nu pot fi negate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#pacate, #Satanism, #Biblia satanista, #Anton Szandor LaVey , #experiment