Ziare.com

Guiness trimite bautorii de bere in spatiu

de Anca Serghescu
Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 20:44

   

Guiness trimite bautorii de bere in spatiu
Compania producatoare de bere Guiness a lansat o competitie, la finele careia o persoana va castiga un zbor in spatiu, o alta va sonda adancurile oceanului, iar o a treia va merge la un concert exclusivist al trupei Black Eyed Peas.

Competita, lansata odata cu celebrarea a 250 de ani de activitate, este deschisa pentru amatorii de bere din 28 de tari. Doritorii pot intra pe www.guinness.com pana la 24 septembrie, pentru a lua parte la concurs, relateaza The Telegraph.

Cel care va castiga excursia in spatiu va avea ocazia de a zbura cu o naveta Virgin Galactic, compania detinuta de Sir Richard Branson care ofera primele servicii comerciale in spatiu.

Dupa ce se va antrena in New Mexico, castigatorul va face o plimbare prin atmosfera Pamantului, la aproximativ 4.000 de kilometri pe ora, de trei ori viteza sunteului.

Castigatorul excursiei acvatice va putea sa-si ia cu el doi prieteni, el urmand sa mearga in insulele Lofoten, in Norvegia, unde va putea cerceta adancurile marii.

Si cel de-al treilea castigator va putea sa-si ia cu el doi prieteni in studioul The Black Eyed Peas, pentru a putea asculta trupa atunci cand inregistreaza pentru noul album.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 810 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor