""
Ziare.com

Imagini spectaculoase cu o femeie pe Marte

Miercuri, 23 Ianuarie 2008, ora 16:33

   

Imagini spectaculoase cu o femeie pe Marte
"Spirit", unul dintre robotii de explorare ai NASA, aflati pe Marte a surprins o serie de fotografi in care apare o imagine spectaculoasa, a ceea ce pare a fi o femeie, care tine un brat intins in fata, informeaza Daily Mail.

Publicarea pozelor a starnit valva pe Internet, dar chiar si in randul specialistilor, revenind in discutie posibilitatea existentei vietii pe Planeta Rosie. Multi cred insa ca este vorba de o iluzie optica, provocata de peisaj.

Imaginile au fost transmise pe Pamant de Spirit, unul dintre robotii de explorare ai NASA, care a fost plasat pe Marte in urma cu patru ani. Verificarile initiale nu au revelat nimic neasteptat, dar, la o examinare mai atenta a astronomilor amatori, a aparut aceasta imagine bizara.

In alta ordine de idei, cercetatorii de la Agentia Spatiala Europeana au descoperit, in decembrie, un ghetar activ pe suprafata lui Marte, care ar putea, potrivit specialistilor, sa constituie un loc ideal pentru aparitia unor forme de viata. Imaginile ghetarului proaspat au fost realizate cu camerele de inalta rezolutie ale sondei Mars Express, prima misiune europeana pe Planeta Rosie.

Citeste mai multe despre marte imagini NASA
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12530 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

numai o groapa!

este o groapa si nu femeie.Analizati mai bine.

 

grtshgtrtrhthtyhytjyjy/jy/jny'jy/'j/y;.l,vfdiokigrmgbiothnitnohohtnhntjnhnhothtiitjiitnorhothitohtrjontonotnhhhhhhhhhhhhhhhtnrnhirhonrnrohnrhnri9tnhorngornhrjhrohjrjuhjiorhijhurjhrlkfjhoijtrhgojtrhoijtioojihrjirjorjihjrpjrhojhprjporhjprjhoprjhrjhkhthht;htrltl

PROSTIE

mai da ce prostii sunt astea?)))))))))))))))))))

o fi

udrea care intinde mina la vaporean. Sa dea domnul sa fie ei.

 

:)

femei pe Marte? :)

 

TARILE

NU VREM RAZBOI RELIGIOS,NU VREM RAZBOI MONDIAL

 

ba nu o sa fie nici un razboi mondial baRaspuns catree Simplu Om de la Alin

Nu exista!

Nu exista extraterestrii e doar o festa a rocii cum sa spunn....
NU are cum sa exista extraterestrii ca noi oamenii nu putem sa traim pe Marte daca am pune pasul pe Marte presiunea aerului ne v-ar scoate matele si sa ne omoare!

Ne multumim si cu Terra!
Sunt Metanie Alin Gabriel si SPUN ADEVARUL!

 

Nu cred

Nu cred ca era un extraterestru

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor