Povesti de succes: Mamica de cariera, afacerist online

Vineri, 19 Iunie 2009, ora 22:15
3077 citiri
Povesti de succes: Mamica de cariera, afacerist online
Foto: mypeakteam.com

Vera Reposa a stiut sa imbine cariera de mama cu cea de afacerist intr-un mod placut, care sa ii ofere timp pentru a se ocupa de copii si un venit sigur si constant pentru confortul familiei.

"Indarzniti sa visati, dar planificati-va visele in asa fel incat sa nu uitati de oamenii care conteaza pentru voi. Impartasiti planurile voastre celor care simt la fel ca voi".

Este sfatul pe care o mamica il ofera tuturor femeilor care vor sa imbine utilul cu placutul, informeaza internetbasedmoms.com.

Marketingul online a devenit pentru Vera Reposa o cariera de succes atunci cand a stiut ca educatia copiilor sai este prioritara. Nu regreta alegerea facuta pentru ca propria afacere online ii ofera satisfactiile dorite.

Vera conduce afacerea proprie de cinci ani, iar in prezent detine trei firme de comert online, de care se ocupa in timp ce supravegheaza atent educatia copiilor.

Succesul in acest domeniu nu a aparut imediat. Mediul online iti ofera satisfactii pe termen lung, iar Vera a inteles inca de la inceput ca rabdarea si perseverenta sunt doua lucruri absolut necesare pentru a avea succes.

Cel mai greu moment pentru ea a fost atunci cand si-a dat seama ca afacerile online necesita un interes mult mai mare decat in mod obisnuit.

"A fost dificil sa realizez ca este mult mai greu sa incepi o afacere in mediul online. Abia daca stiam sa tastez la inceput, dar iata ca dupa cinci ani afacerea mea a devenit una profitabila", a spus ea.

Avantajul major al acestei decizii a fost timpul acordat educatiei copiilor sai, lucru care i-a dat forta sa mearga spre succes.

"Inainte sa imi incep afacerea eram plecata de acasa de la opt dimineata pana la zece seara. Acum, chiar daca petrec mult timp in fata calculatorului, ma pot ocupa de copii", a marturisit femeia.

Sfatul Verei pentru toate femeile care vor sa isi faca timp si pentru cariera si pentru copii este sa invete din greselile altora si sa fie flexibile, in cazul in care deciziile lor nu sunt corecte.

Este nevoie de timp pentru a cunoaste piata si concurenta, iar potentialii clienti stiu despre tine dupa o anumita perioada, nu imediat.

Cel mai important lucru este sa nu te opresti atunci cand intampini o problema, aparent fara rezolvare, le-a sfatuit Vera pe mamicile care vor sa urmeze exemplul ei.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Vera Reposa succes, #afacere succes online, #mama cariera afacere , #experiment