Ziare.com

Scaunele de masina cu incalzire afecteaza fertilitatea barbatului

Miercuri, 17 Septembrie 2008, ora 20:45

   

Scaunele de masina cu incalzire afecteaza fertilitatea barbatului
Scaunele de masina prevazute cu incalzire au un efect daunator asupra calitatii spermei barbatului si, implicit, asupra fertilitatii sale. Folosita in exces, caldura dezvoltata de scaun creste temperatura organelor genitale, iar efectele sunt resimtite la nivel de functie de reproducere.

Cercetatorii germani au aratat ca 90 de minute pe un scaun de masina incalzit, timp de mai multe zile, pot avea efecte majore asupra masculinitatii sexului tare, informeaza msnbc.com.

"Calitatea spermei este strans legata de temperatura de la nivelul organelor genitale in cazul barbatului", au explicat cercetatorii. Ei au testat 30 de voluntari care au trebuit sa petreaca 90 de minute pe un scaun de masina incalzit.

Rezultatele testelor au aratat ca temperatura organelor genitale a crescut considerabil, iar cercetatorii au spus ca, in timp, fertilitatea acestora va inregistra scaderi dramatice.

Medicul Andreas Jung a recomandat continuarea testelor in acest domeniu, pentru a putea spune cu exactitate care este efectul acestei "minunatii tehnologice" asupra sanatatii barbatilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5505 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si ce te faci

Daca intr-o dimineata de decembrie,trebuie sa pleci la munca,ca tot omul.Afara ce sa-ti spun sunt minus 30 gr celsius,dai drumul din casa,cu comanda la distanta.Dupa 20 minute,dai sa intri in masina si constati,ca nu este de ajuns de cald,cum sperai.Scaunele o imitatie reusita de piele sunt tari,si inca reci.Noroc ca au sistem de incalzire,care dau un pic de confort,zilei inceputa,pe un frig siberian.Dar ce poti face,te gindesti sa opresti incalzirea scaunului,dar te gindesti,ca poti sa ramii intepenit si renunti,nu iti mai pasa ca nu vei mai fi productiv.......Montreal o zi obisnuita de iarna....

 

Ce faci?

Schimbi scuanele cu unele din alt material.
Daca vrei sa te dai jmecher cu scuane de piele ..... platesti cu....

de ce ?

dar de ce nu iti iei tu alendelonul si indispensabilele acelea de flanela ?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor