""
Ziare.com

Spaniolii prefera fotbalul in locul sexului

Luni, 19 Mai 2008, ora 15:15

   

Spaniolii prefera fotbalul in locul sexului
Un studiu european dezvaluie ca suporterii spanioli prefera fotbalul in locul sexului, iar suedezii sunt cei mai pasionati fani ai acestui sport, informeaza presa spaniola.

Potrivit studiului Canon, 95 % dintre suedezi simt cea mai multa emotie si pasiune pentru fotbal iar 72 % din suporterii spanioli prefera un meci de fotbal in locul sexului.

Mai mult de jumatate dintre suedezi (63 %) isi planifica viata in functie de evenimentele fotbalistice, iar 88 % dintre ei au imbratisat sau sarutat o persoana necunoscuta in timpul unui meci de fotbal.

Spaniolii sunt fanii europeni cei mai superstitiosi si cei care isi pastreaza anumite tabieturi cand joaca echipele lor favorite cu 69 %, fata de 40 % media europeana.

Sapte spanioli din zece prefera sa urmareasca un meci de fotbal decat sa faca sex. Sase din zece spanioli (63 %) isi planifica viata in functie de meciurile de fotbal.

In schimb, doar 9 % din spanioli isi aleg prietenii in functie de echipa de fotbal cu care tin.

La belgieni insa acest lucru este diferit. 35 % dintre acestia recunosc ca sustinerea unei anumite echipe este determinanta in alegerea prietenilor.

Unul din sase spanioli considera ca a face parte din galeria care sustine echipa favorita este ca si cum ar avea o relatie de cuplu.

De asemenea, 61 % din spanioli recunosc ca printre personajele pe care le admira cel mai mult se afla jucatori de fotbal.

Citeste mai multe despre sex fotbal spaniol prefera suedez
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1368 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor