Staruri cu probleme cu drogurile (Galerie foto)

Marti, 14 Iulie 2009, ora 15:15
3933 citiri
Staruri cu probleme cu drogurile (Galerie foto)

In ciuda faimei lor, sau poate chiar datorita ei, celebritatile sunt la fel de predispuse intalnirilor cu politistii ca si oamenii de rand, iar cand vine vorba de posesie de marihuana, starurile devin campionii arestarilor.

Chiar daca cei mai multi dintre ei sunt mereu pe prima pagina a revistelor de scandal si comportamentul lor nu mai surprinde deja pe nimeni, exista si adevarati monstri sacri arestati pentru posesie de marihuana, de care oamenii au uitat, sau n-au aflat niciodata, arata CBS News.

Louis Armstrong

Armstrong a fost arestat in 1930, alaturi de tobosarul sau Vic Berton, intr-un club din California, dupa ce au fost prinsi fumand marihuana.

Cei doi si-au petrecut noaptea in arestul politiei si au primit o amenda de 1.000 de dolari.

John Lennon

In 1968, John Lennon si Yoko Ono au fost arestati la Londra pentru posesie de droguri.

Politistii i-au citit artistului mandatul de arestare la fereastra dormitorului sau apoi au spart usa si au intrat, in timp ce Lennon incerca sa scape de droguri.

Cainii politisti au gasit insa hasis, un aparat pentru rulat tigari si o cantitate mica de morfina. Artistul a pledat vinovat si a fost amendat cu 150 de lire.

Eric Clapton

In acelasi an, Eric Clapton era arestat la Los Angeles, alaturi de trei membri ai formatiei Buffalo Springfield, fiind suspectati de consum de marihuana.

Clapton a fost singurul care a reusit sa scape de acuzatii, ceilalti trei fiind gasiti vinovati si amendati.

Bill Murray

In 1970, inainte ca Bill Murray sa fie consacrat ca star de comedie, acesta a fost prins de poitisti cu aproape 4 kilograme de marihuana pe aeroportul O'Hare din Chicago.

Actorul a scapat de puscarie insa a fost exmatriculat din colegiul Regis din Denver, de profesorii sai scandalizati.

David Bowie

In martie 1976, David Bowie a fost acuzat de posesie ilegala de droguri in Rochester, New York, alaturi de Iggy Pop si alti doi prieteni, dupa un concert.

Toti cei patru nu si-au recunoscut vinovatia si acuzatiile au fost pana la urma retrase.

Bob Marley

In primavara anului 1977, in timp de se afla la Londra, Marley a fost arestat si amendat de politistii britanici pentru posesie de marihuana.

Paul McCartney

In 1980, in timpul unui concert cu formatia Wings, McCartney a fost retinut pe aeroportul Narita din Tokio dupa ce autoritatile vamale au descoperit asupra sa aproximativ 200 de grame de marihuana.

Artistul si-a petrecut 10 nopti intr-o inchisoare japoneza inainte sa fie eliberat si deportat.

Woody Harrelson

Pe 1 iunie 1996, actorul american a fost arestat si acuzat de posesie de marihuana in Kentucy, dupa ce a plantat patru seminte de canepa, pentru a protesta impotriva legilor statului american care nu faceau diferenta intre canepa si marihuana.

Actorul a reusit sa-i convinga pe jurati ca gestul sau a fost doar unul simbolic si acuzatiile au fost retrase.

Lil' Kim

Cunoscuta si sub numele de Kimberly Jones, cantareata americana a fost arestata in 1996 pentru posesie de marihuana dupa un raid al politiei la locuinta raperului Notorius B.I.G., unde autoritatile au gasit droguri si arme.

Snoop Dogg

In 1998, Snoop Dogg a primit o citatie pentru posesie de marihuana, in urma unui concert sustinut la Los Angeles.

Raperul a fost prins si amendat din nou de politisti in 2001, cand oamenii legii din Cleveland au descoperit 200 de grame de marihuana in autobuzul cu care Snoop era plecat in turneu.

Whitney Houston

Cantareata americana a fost retinuta in 2001 pe aeroportul din Hawai, dupa ce agentii de paza i-au gasit 15 grame de marihuana in poseta.

Artista a reusit insa sa se urce in avion si sa plece spre San Francisco, inainte de venirea politiei.

Macauley Culkin

Starul din "Singur acasa" a fost acuzat in 2004 de poseise de marihuana si substante interzise dupa ce politistii au gasit in masina in care se afla marijuana, Xanax si alte medicamnte puternice, pentru care nu avea reteta.

Amy Winehouse

Cunoscuta pentru problemele sale cu alcoolul si drogurile, cantareata a fost arestata pentru posesie de marihuana impreuna cu sotul ei, in octombrie 2007, in Norvegia.

Desi initial nu si-a recunoscut fapta, Winehouse a fost de acord pana la urma sa plateasca o amenda de 3850 de coroane norvegiene.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#staruri posesie marihuana, #celebritati posesie droguri , #experiment