Un copil scos din pantecele mamei ucise a fost gasit in viata

Joi, 30 Iulie 2009, ora 11:59
3508 citiri
Un copil scos din pantecele mamei ucise a fost gasit in viata
Foto: CNN

Un fetus de opt luni, scos din pantecele mamei decedate si apoi furat de catre o femeie si iubitul ei, a fost gasit in viata, iar cei doi criminali au fost arestati, au anuntat, miercuri, reprezentanti ai politiei din Worcester, Massachusetts.

Trupul neinsufletit al lui Darlene Haynes, in varsta de 23 de ani, insarcinata in opt luni, a fost descoperit infasurat intr-o patura si ascuns intr-un dulap din apartamentul ei. Ce i-a socat insa cu adevarat pe oamenii legii nu a fost modul in care a fost omorata tanara, ci ca fetusul de opt luni i-a fost pur si simplu taiat din pantec, informeaza Ananova.

La recomandarea medicilor, care au apreciat ca bebelusul nascut prematur ar mai putea fi in viata, politistii din Worcester au inceput operatiunile de cautare a copilului. Dupa socul de luni, oamenii legii spun ca au avut parte si de o minune: bebelusul, o fetita, a fost gasit in viata. "Parea sa fie intr-o stare de sanatate destul de buna cand am gasit-o, intr-un spital din New Hampshire", a declarat seful politiei locale, sergentul Kerry Hazelhurst.

Potrivit lui Hazelhurst, cadavrul lui Darlene a fost descoperit dupa ce mai multi vecini s-au plans de mirosul oribil ce venea din apartamentul femeii si au anuntat autoritatile. Mai multe echipaje de politie au spart apartamentul tinerei si au fost ingroziti cand au vazut ca pantecul i-a fost spintecat.

Sergentul a adaugat ca tanara insarcinata a decedat in urma unei lovituri grave la cap, ce i-a fracturat craniul, iar fetusul a fost scos dupa ce mama a murit. Dupa ce au obtinut informatiile necesare de la rudele lui Darlene, politia din Worcester, Massachusetts, a inceput o adevarata operatiune de gasire a bebelusului femeii.

Politia a cerut angajatilor spitalelor si opiniei publice sa sune la numarul de urgenta daca vad pe cineva cu un comportament suspect si cu un copil nou-nascut in brate in ultimele zile, ceea ce s-a si intamplat.

Criminalii lui Darlene si totodata hotii bebelusului, Julie Corey, in varsta de 35 de ani, si partenerul ei, au fost arestati intr-un spital din Plymouth, New Hampshire, miercuri, impreuna cu fetita lui Darlene.

In afara de fetita pe care o avea in pantece cand a fost omorata, Darlene Haynes mai avea trei copii: Jasmine, patru ani, si Lilliana, trei ani, care locuiesc cu bunica lor, si Christina, de doi ani, pe care o creste iubitul tinerei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#tanara insarcinata opt luni, #copil furat pantec mama moarta, #Worcester Massachusetts fetus mama , #experiment