Un fugar s-a dus singur la Politie, ca sa scape de catuse

Marti, 17 Iunie 2008, ora 19:31
1929 citiri
Un fugar s-a dus singur la Politie, ca sa scape de catuse

Un barbat care fusese arestat pentru furt a reusit sa scape din mainile politistilor si, fara sa gandeasca prea mult, s-a dus la cea mai apropiata sectie de Politie si i-a rugat pe agenti sa-i scoata catusele, pe care a spus ca i le-ar fi pus, in gluma, un prieten.

Politistii nu se asteptau ca hotul, care fusese prins furand intr-un supermarket din Germania, sa fie capturat atat de repede. Insa barbatul a venit singur la sectie, sperand sa-i pacaleasca pe ofiteri si sa scape de catusele de la maini.

"A fost o prostie din partea lui. I-au scos catusele, dar l-au retinut", a spus un purtator de cuvant al politiei din Frankfurt.

Hotul, in varsta de 19 ani, fusese prins intr-un supermarket, in timp ce fura, relateaza Reuters. El a fost arestat, impreuna cu alti 3 complici, dar a reusit sa fuga inainte sa vina politistii.

Fara sa stea pe ganduri, barbatul s-a indreptat spre o sectie de Politie, unde le-a spus ofiterilor ca un prieten i-a facut o gluma si le-a cerut sa-i deschida catusele.

Politistii au crezut, initial, povestea, "razand de aparentul ghinion al barbatului". Ulterior si-au dat seama ca tanarul ar putea fi hotul dat in urmarire si l-au retinut pentru audieri. Barbatul si-a recunoscut fapta si a fost arestat preventiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Olaf Scholz, cancelarul Germaniei crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german...
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Vicecancelarul german Robert Habeck a făcut o vizită la Kiev, însoțit de o delegație economică din Republica Federală. Pe lângă sprijinul acordat de statul german Ucrainei, s-a vorbit și...
#Germania, #barbat, #arestat, #politie, #hot, #catuse, #pacalit , #experiment