Un roman s-a batut, la o licitatie, pentru ceasurile lui Steve McQueen

Joi, 13 August 2009, ora 16:49

   

Un roman s-a batut, la o licitatie, pentru ceasurile lui Steve McQueen
Un roman ar putea fi proprietarul unui ceas Rolex, care i-a apartinut starului hollywoodian Steve McQueen, in urma unei licitatii organizate in New York.

Ceasul s-a vandut pentru suma record de 234.000 de dolari, mult peste asteptarile organizatorilor licitatiei, la care au luat parte miliardari din Hong Kong, Taiwan, Italia, Germania, Franta si Romania, relateaza Inpolitics.ro.

De asemenea, s-a vandut si un ceas Heuer Monaco, purtat de Steve McQueen in filmul "Le Mans", pentru suma de 87.600 de dolari.

Numele castigatorului licitatiei nu a fost dat publicitatii, deci, teoretic, ceasurile ar putea apartine, in prezent, romanului.

Cel mai scump ceas detinut de un cetatean roman costa 230.000 de euro, fiind un Piaget Tourbillon Relatif, cumparat acum trei ani, de la Helventansa.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1536 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
mactaggart
rank 1
vaaaaiii
"un roman"....care o fi "romanul" asta atat de iubitor de lux? o fi videanu? o fi berceanu? o fi nastase? o fi tziriac? o fi mitrea? o fi vanghelie? sunt multi romani asupra carora planeaza prezumtia de bogatzie ilicita. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor