Vedete cu afaceri de succes

Marti, 16 Iunie 2009, ora 12:41
1801 citiri
Vedete cu afaceri de succes
Foto: Forbes

Le vedem la televizor, citim despre ele in ziare si ne bucuram pentru succesul lor profesional. Sunt vedete care nu au numai o cariera de succes ci stiu sa isi construiasca si afaceri proprii de succes.

Chiar daca ne zambesc uneori de pe prima pagina a tabloidelor, exista vedete care stiu sa isi construiasca cu atentie o afacere proprie, in domeniul lor si tocmai de aceea succesul este asigurat, informeaza Forbes.

Jessica Simpson

Chiar daca presa consuma multa cerneala pentru kilogramele in plus ale Jessicai Simpson, afacerea personala se extinde. Colectia de accesorii si pantofi Jessica Simpson se vinde in peste 200 de magazine.

A inceput in 2005 cu o simpla colectie de pantofi si treptat si-a indreptat atentia catre ochelari de soare, genti, rochii si bijuterii. Marca personala se vinde bine si este placuta, de vreme ce numai pe anul trecut profitul a fost de 300 de milioane de dolari.

Halle Berry

In martie 2008, castigatoarea premiului Oscar pentru filmul "Puterea dragostei", a semnat un contract pentru o linie personala de parfumuri, crema de corp si gel de dus, cu celebra firma de parfumuri Coty.

"Hale by Hale Berry" a devenit in scurt timp o linie de cosmetice foarte apreciata, fiind preluata de multi retaileri importanti de profil din Statele Unite.

Aceasta nu este prima afacere de acest gen a lui Hale Berry. Ea mai este si imaginea cosmeticelor Revlon, pentru care incaseaza 1,5 milioane de dolari anual.

Maria Sharapova

Celebra rusoaica se descurca in a-si vinde imaginea tot la fel de bine ca si pe terenul de tenis. Maria Sharapova, despre care putem citi si in tabloide si in reviste de scandal si, uneori, in revistele sportive, are succes pe plan personal.

De anul trecut, Sharapova este "ambasadorul global" al Sony Ericsson, iar imaginea ei este evaluata la opt milioane de dolari, pentru un contract de patru ani.

Acordul prevede comercializarea unei linii telefonice semnate de rusoaica, in care designul si accesoriile vor fi alese chiar de ea.

Ea mai promoveaza, impreuna cu Dolce, cainele sau, si imaginea mai multor firme, cum este Canon, contracte care i-au adus in cont 26 de milioane anul trecut.

Anne Hathaway

Celebra actrita din "Diavolul se imbraca de la Prada" a urmat modelul lui Hale Berry si a semnat un contract cu Lancome pentru a fi imaginea parfumului "Magnifique".

Parfumul a avut vanzari foarte bune, iar Anne va incasa doua milioane de dolari anual. Ambasadorul brandului Lancome este foarte multumita pentru inceputul propriei afaceri si doreste sa se extinda.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Jessica Simpson, #Halle Berry, #Maria Sharapova, #Anne Hathaway , #experiment