Părintele Francisc Doboş, ironie fină la adresa machiajului de televiziune. ”La sfârșit a început să îmi placă de mine”

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 11:55
5361 citiri
Părintele Francisc Doboş, ironie fină la adresa machiajului de televiziune. ”La sfârșit a început să îmi placă de mine”
Părintele Francisc Doboș, ironic la adresa machiajului de televiziune FOTO Facebook

Preotul Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, a postat un mesaj amuzant pe pagina sa de Facebook, ironizând machiajul abundent, obligatoriu în cazul invitaților într-un platou de televiziune.

Preotul povestește cu umor cum a reușit să atragă atenția șoferilor din trafic în timp ce se pudra la volan, grăbit fiind să ajungă la o emisiune de televiziune unde era invitat.

”Merg adesea pe la televiziuni & Co. Atât mă duce capul. Uneori trec pe la cabina de machiaj, alteori nu. De multe ori merg cu pudra mea și mă aranjez singur. De exemplu, când eram în întârziere, pe la semafoare mă dădeam eu cu pudră ca să nu îmi sticlească fața la tv. Enoriașii din alte mașini îmi surâdeau cu subînțeles, evident”, scrie părintele Francisc Doboș pe pagina sa de Facebook.

Cu aceeași fină ironie, preotul explică prietenilor virtuali cum a reușit un make-up artist să-l întinerească ”cu câțiva ani”.

”Am fost azi la o televiziune pentru o emisiune înregistrată. Intru în cabina de machiaj, nu pentru că aș fi vrut, ci pentru că trebuie. Buuun. În gândul meu, credeam că o să fie ca de obicei: repede o pudră și-un strănut. Nu; azi a fost treabă serioasă. Mi s-a aplicat din abundență timp de câteva minute tencuială de chip. La sfârșit a început să îmi placă de mine. Mă întinerise cu câțiva ani.

Recomand tuturor să treacă cu evlavie pe la “spiritual make up artist” la salonul duhovnicesc.

În limbaj neaoș îi spunem spovadă și Sf. Liturghie.

O să vă întinerească / veșnicească” scrie părintele în postarea sa.

Francisc Doboş este în prezent paroh al parohiei Sacre Coeur din Capitală (Biserica franceză de lângă Statuia Aviatorilor). El a fost a fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti între 2006-2008 şi din 2011 până în aprilie 2020.

Părintele Francisc Doboș a fost înlocuit din funcția de purtător de cuvânt la scurt timp după ce a postat un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook.

"Tot mai mulți poartă masca de protecție în public, în spații închise. Foarte bine; prudența ajută. Dar haideți să o purtăm bine atunci când o facem. Mulți își acoperă doar gura; nasul îl țin pe afară. E ca și cum folosim lenjeria intimă, dar ținem “instrumentarul” din dotare pe-afară, la aerisit" - Francisc Doboş.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
Meta vrea să ofere un abonament lunar pentru eliminarea reclamelor pe Facebook și Instagram. La ce preț va fi disponibil
Meta vrea să ofere un abonament lunar pentru eliminarea reclamelor pe Facebook și Instagram. La ce preț va fi disponibil
Meta, compania mamă a rețelelor de socializare Facebook și Instagram, a venit cu o propunere care vizează reducerea costului abonamentelor ce elimină reclamele și tracking-ul pe platformele...
#preot, #catolic, #Biserica Catolica, #Facebook, #francisc dobos , #Facebook