Un celebru fizician de la Harvard uluiește omenirea: Universul a fost creat de extratereștri, în laborator VIDEO

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 01:21
12008 citiri
Un celebru fizician de la Harvard uluiește omenirea: Universul a fost creat de extratereștri, în laborator VIDEO

Avi Loeb, un faimos fizician american și fost președinte al Departamentului de Astronomie al Universității Harvard din Statele Unite, vine cu o teorie care uimește lumea: universul nostru a fost creat probabil de o civilizație avansată în laborator.

”Cel mai mare mister referitor la istoria universului nostru este ceea ce s-a întâmplat înainte de Big Bang. De unde a venit universul nostru? Cu aproape un secol în urmă, Einstein a căutat alternative la modelul Big Bang-ului, deoarece începutul timpului nu a fost satisfăcător din punct de vedere filosofic, în mintea sa”, susține savantul în vârstă de 59 de ani, născut în Israel, în ultimul său editorial publicat în revista Scientific American.

Autorul susține potrivit teoriei sale că universul nostru ar fi putut fi creat în laborator de ”o civilizație tehnologică avansată”. Aceste ființe superioare, pe care fizicianul le încadrează în ”clasa A” pe scară cosmică, ”ar fi putut dezvolta o tehnologie, care a creat un ”baby universe” din nimic, prin tuneluri cuantice”.

Această posibilă poveste unifică noțiunea de religie a unui creator cu noțiunea seculară de gravitație cuantică. Loeb susține că noi ”nu posedăm o teorie care să combine cei doi piloni ai fizicii moderne: mecanica cuantică și gravitația”.

”Dar o civilizație mai avansată ar fi putut realiza acest lucru și ar fi stăpânit tehnologia creării unui ”baby universe”, spune fizicianul. ”Aceasta ar putea explica originea universului nostru, care nu a fost selectat pentru ca noi să existăm în el, ci mai degrabă, a fost selectat astfel încât să dea naștere unor civilizații mai avansate decât suntem noi”.

Mesaje extraterestre misterioase primite de astronomi din spațiu: ”Nu am văzut niciodată așa ceva” VIDEO

Savantul consideră că ”civilizația noastră este încă sterilă din punct de vedere cosmologic, deoarece noi nu putem să reproducem lumea care ne-a făcut”. Avi Loeb a afirmat că ”în prezent, omenirea este o civilizație tehnologică de nivel scăzut, clasificată în ”Clasa C””, pe scara cosmică, deoarece noi nu suntem capabili să recreăm nici măcar condițiile de locuit de pe planeta noastră, pentru momentul când Soarele va muri”.

El crede chiar mai rău, că ”umanitatea ar putea fi etichetată de Clasa D, fiindcă distrugem în mod neglijent habitatul natural de pe Pământ, prin schimbările climatice produse datorită tehnologiilor noastre”.

Extratereștrii ar putea simula viața oamenilor de pe Pământ: ”Sunt atât de avansați încât sunt capabili să programeze totul” VIDEO

Loeb spune că ”o civilizație de Clasa B ar putea ajusta condițiile din mediul său imediat, pentru a deveni independentă de steaua sa gazdă”. Potrivit omului de știință, omenirea este situată la nivelul mediu al inteligenței cosmice prezente în univers, iar experiența noastră pe Pământ s-ar putea încheia precum cea a dinozaurilor, care au dispărut acum 66 de milioane de ani.

Citeste si:
Unde sunt extratereștrii: Astronomii au identificat locul unde s-ar putea ascunde VIDEO
Unde sunt extratereștrii: Astronomii au identificat locul unde s-ar putea ascunde VIDEO
Doi cercetători de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts și Universitatea din Liege au descoperit locul în care ar putea exista extratereștrii, chiar în interiorul Sistemului nostru...
Un celebru fizician britanic vine cu o concluzie neașteptată: ”Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”
Un celebru fizician britanic vine cu o concluzie neașteptată: ”Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”
Brian Cox, un faimos fizician britanic de la Universitatea din Manchester și realizator de documentare despre știință la televiziunea BBC a anunțat concluzia sa legată de existența...