Civilizațiile extraterestre ar putea avea o tehnologie diabolică: Megastructurile sfere Dyson VIDEO

Vineri, 20 August 2021, ora 00:30
13901 citiri
Civilizațiile extraterestre ar putea avea o tehnologie diabolică: Megastructurile sfere Dyson VIDEO
Civilizațiile extraterestre ar putea lua energie din găurile negre FOTO: Today UK news

De mii de ani omenirea scrutează cerul pentru a descoperi alte ființe care ar putea trăi undeva în univers. Acum, un nou studiu arată că civilizațiile extraterestre ar putea folosi megastructurile denumite sfere Dyson, pentru a extrage energie din găurile negre.

Experții de la Universitatea National Tsing Hua din Taiwan au descoperit că găurile negre oferă mai multă capacitate, iar acestea ar putea furniza până la un miliard de ori mai multă energie decât cea oferită de puterea totală a Soarelui, potrivit Daily Mail.

Pentru a-și rezolva necesitățile colosale de energie, civilizațiile extraterestre avansate ar putea construi megastructuri, care iau energia din jurul găurilor negre, afirmă teoria propusă de studiu.

Așa cum se știe găurile negre au o atracție gravitațională atât de puternică, încât nici lumina nu poate scăpa, însă ele produc, de asemenea, energie, în diferite moduri, susțin experții.

Cercetătorii de la Universitatea Națională Tsing Hua au explorat ideea dacă oricare dintre aceste surse de energie ar putea fi teoretic valorificată pentru a alimenta nevoile unei civilizații extraterestre.

Descoperire uimitoare, la 18 metri sub piramidă: ”De 1.800 de ani stau neatinse acolo” VIDEO

Astfel, energia din jurul unei găuri negre ar putea fi capturată folosind așa-numitele sfere Dyson, care au fost concepute inițial pentru a extrage energia de la o stea, precum Soarele nostru.

Comoara nedescoperită de pe fundul oceanelor: Valorează peste 1.000 de trilioane de dolari VIDEO

Echipa de experți a calculat că găurile negre ar putea furniza la fel de multă energie ca producția totală a 100.000 -100.000.000 de Sori, dar toată dintr-un singur corp cosmic.

”O gaură neagră poate fi o sursă de energie promițătoare de energie și este mai eficientă metoda decât captarea de la o stea din categoria ”secvență principală”, tipică și majoritară în univers”, se arată în studiu.

Cercetătorii au afirmat că ”dacă o civilizație ar putea construi o sferă Dyson în jurul unei găuri negre supermasive, precum cea din centrul Căii Lactee, care are o masă de aproximativ 4 milioane de ori mai mare decât a Soarelui nostru, atunci alimentarea cu energie ar putea fi și mai mare”.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#civilizatii extraterestre, #civilizatii extraterestre gauri negre, #energie gauri negre, #sferele Dyson , #fenomen