Disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor - posibile explicatii

Miercuri, 15 August 2012, ora 20:45
7178 citiri
Disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor - posibile explicatii
Foto: crystalinks

Misteriosul loc denumit "Triunghiul diavolului" se intinde din insulele Bermude pana la Miami, Florida, si San Juan, Puerto Rico. Sutele de catastrofe ale navelor si avionelor disparute in Triunghiul Bermudelor au ramas fara raspuns pana in ziua de astazi.

Cele mai multe dintre misterioasele dezastre produse au avut loc in zona de sud a stramtorii Florida din Bahamas, potrivit Listverse.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre cauzele posibile ale disparitiilor misterioase petrecute in Triunghiul Bermudelor.

Orasul scufundat Atlantida

Aceasta teorie este sustinuta pe baza structurilor descoperite in apa la o adancime de 4-6 metri in apropierea coastele de nord-vest ale insulei North Bimini, aflate la o distanta de aproximativ 80 de kilometri de Miami, Statele Unite.

Aceste structuri, denumite "Calea Bimini", au fost gasite de catre un scafandru pe 2 septembrie 1968. Blocurile de roca variaza intre 2 si 4 metri latime. Exista si alte doua structuri similare intre acestea si plaja de pe insula.

Este posibil ca acest drum Bimini sa fie o ramasita a insulei Atlantida, scufundata in ocean. Platon a scris ca Atlantida a inflorit in jurul anului 9.600 i.Hr. si a fost cea mai avansata societate din lume la acea vreme.

Un portal al spatiului si timpului

Einstein a admis ca spatiul si timpul se combina pentru a forma o singura entitate, care de fapt actioneaza si reactioneaza ca o structura suspendata la capete. Gaurile negre sunt doar niste rupturi in entitatea spatiu-timp. Ce este de cealalta parte? Nimeni nu stie.

O ruptura intr-o structura continua spatiu-timp nu este neaparat o gaura neagra. Multi au denumit aceasta o gaura de vierme. Desi o formulare matematica a gaurii de vierme nu a fost inca data, aceasta este posibil sa existe in Triunghiul Bermudelor.

Aici, gaura de vierme ar putea transporta instantaneu orice intra in regiune si l-ar duce intr-un alt loc din Univers.

Extraterestrii

In general, toate povestile despre extraterestri care cauzeaza disparitii bizare in Triunghiul Bermudelor sunt legate de rapiri. Reputatul regizor Steven Spielberg a folosit aceasta teorie in filmul "Intalnire de gradul al treilea" pentru a descrie disparitia "Zborului 19", care s-a produs in regiune.

Aceasta teorie a fost data in cazul navei Mary Celeste, care a fost descoperita in Oceanul Atlantic fara echipaj in anul 1872.

O disparitie misterioasa a fost si a navei USS Cyclops, care transporta 11.000 de tone de marfa. Ea a plecat din Rio de Janeiro pe 16 februarie 1918 spre Baltimore, Maryland. S-a oprit la Bahia, Brazilia, apoi in Barbados. A plecat pe 4 martie prin Triunghiul Bermudelor, insa de atunci nu a mai fost vazuta niciodata.

O anomalie electromagnetica

Ar putea exista o gaura in campul electromagnetic al Pamantului. Sunt mai multe locuri de pe Terra, unde busola nu indica nordul. In Tringhiul Bermudelor busolele se comporta in mod anormal.

Aici exista perturbatii electromagnetice care afecteaza functionarea corecta a busolelor. Cauza acestor deviatii a ramas un mister.

Uraganele

In fiecare an Triunghiul Bermudelor este bantuit de puternice uragane. Misterioasele disparitii din regiune dateaza inca din era conchistadorilor spanioli si portughezi.

Cel mai imprevizil si mai periculos efect al uraganelor il reprezinta "fuioarele" care se intind de la suprafata apei pana la mare altitudine. Ele se rotesc si sug totul cu mare putere.

Uraganele pot atinge viteze de peste 270 de kilometri pe ora si pot scufunda orice nava din lume. De asemenea, avionele se pot prabusi in urma unor astfel de furtuni si dispar fara urma.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#disparitii misterioase triunghiul bermudelor, #explicatii triunghiul bermudelor, #orasul scufundat Atlantida , #fenomen