Elon Musk avertizează că civilizația umană se va sfârși. Care este motivul crucial

Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 02:00
23294 citiri
Elon Musk avertizează că civilizația umană se va sfârși. Care este motivul crucial
Elon Musk prevede că civilizația umană se va prăbuși FOTO: India Times

Miliardarul Elon Musk, creierul din spatele companiilor Tesla și SpaceX, care a dat recent un interviu în publicația americană Wall Street Journal, a dat un avertisment omenirii. El a spus că civilizația umană se va sfârși, dacă populația lumii nu crește.

Vorbind despre cea mai nouă inovație a sa, robotul Tesla Bot, Elon Musk a afirmat că humanoidul are potențialul de a fi un substitut al muncii oamenilor, potrivit Independent.

”Nu sunt destui oameni, nu pot sublinia suficient acest aspect”, a spus Musk. El și-a reiterat acum afirmația despre populația lumii, spunând că oamenii trebuie să aibă mai mulți copii, pentru ca civilizația umană să supraviețuiască.

Întrebat de WSJ, dacă acesta este motivul pentru care el are atât de mulți copii, Musk, tată a șase copii, a spus că încearcă să fie un exemplu bun pentru ceilalți oameni, scrie CNBC.

În schimb, analiștii de la Morgan Stanley au anunțat într-un comunicat pentru investitori, că ”mișcarea de a nu avea copii din cauza temerilor legate de schimbările climatice este în creștere și are un impact asupra ratelor de natalitate, mai rapid decât orice tendință anterioară din domeniul scăderii fertilității”.

Misterioasa cutie neagră a Pământului, pentru sfârșitul lumii: Monolitul indestructibil unicat apărut pe planeta noastră VIDEO

Cercetătării de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA) din Statele Unite au arătat că numărul nașterilor din SUA a scăzut în cele nouă luni după un eveniment de căldură extremă.

Revenind la Elon Musk, el s-a referit la pericole cu care se confruntă civilizația umană. ”Cred că unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație este rata scăzută a natalității, ea fiind în scădere rapidă”.

Un faimos fizician britanic trimite un avertisment lumii: ”Sfârșitul timpului este inevitabil” VIDEO

”Ține-ți minte cuvintele mele. Dacă oamenii nu au mai mulți copii, civilizația umană se va prăbuși”, a punctat miliardarul american.

Citește și:
OMS îl acuză indirect pe Elon Musk de ”fake news” cu privire la acordul împotriva pandemiilor
OMS îl acuză indirect pe Elon Musk de ”fake news” cu privire la acordul împotriva pandemiilor
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) îl acuză pe Elon Musk (fără să-l numească) că răspândeşte ”informaţii false” după ce șeful Tesla a postat un tweet în care îndeamnă...
Dispută pe Twitter între Elon Musk și directorul Organizației Mondiale a Sănătății. ”Țările nu ar trebui să cedeze autoritatea către OMS”
Dispută pe Twitter între Elon Musk și directorul Organizației Mondiale a Sănătății. ”Țările nu ar trebui să cedeze autoritatea către OMS”
Magnatul american Elon Musk, proprietar al reţelei de socializare Twitter, a declarat joi că ţările nu ar trebui să-şi "cedeze autoritatea" Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS),...
#Elon Musk, #Elon Musk Tesla, #Elon Musk SpaceX, #sfarsitul lumii, #prabusirea civilizatiei, #civilizatie umana , #fenomen
Comentarii