Extraterestrii, in cautarea spermei si ovulelor umane

Vineri, 21 Noiembrie 2008, ora 18:20
7524 citiri
Extraterestrii, in cautarea spermei si ovulelor umane
Foto: livingjesusnow.com

Extraterestrii sunt in cautarea spermei si ovulelor umane spune academicianul rus Vladimir Azhazha, care lucreaza in prezent la o colectie extinsa de carti, peste zece volume, dedicate fenomenului OZN.

Considerat parintele ufologiei ruse, fizicianul Vladimir Azhazha, care a implinit recent 80 de ani, a creat centrul de studiu dedicat OZN-urilor in vremea lui Mihail Gorbaciov, singurul lider de la Kremlin care s-a aratat interesat de problema obiectelor zburatoare neidentificate in Rusia.

"Mihai Gorbaciov a fost primul si ultimul lider national care a recunoscut chestiunea obiectelor zburatoare neidentificate in Rusia. Am creat centrul public de ufologie in timpul presedintiei sale si sub conducerea mea. Mii de ufologi au lucrat pentru mine intre 1990 si 1995. Am colectat tone de informatii pentru a dovedi existenta OZN-urilor. Exista alte civilizatii in Univers, indiferent daca vrem asta sau nu", a declarat omul de stiinta, citat de cotidianul rusesc Pravda.

"Termenul de 'extraterestru' nu este tocmai corect. Nu exista dovezi care sa ateste ca ei vin de pe alte planete. Nimeni nu stie de unde vin. Nu este exclus ca ei sa apartina unei civilizatii dintr-o lume paralela sau din ocean. Stiinta moderna cunoaste foarte putine lucruri cu privire la ceea ce se intampla in adancurile oceanelor", a explicat Azhazha.

"In 1993, satelitii americani au facut mai multe fotografii in infrarosu cu Mexico, Chile si Bolivia. Imaginile arata obiecte mari, cu un diametru de pana la 450 de km - orasele zburatoare. Acestea sunt locurile din care vin toti", a mai precizat cercetatorul.

"Probabil ca realizati ca nu am chef de fantezii la varsta mea. Datele mele arata ca extraterestrii folosesc apa drept combustibil pentru navele lor. Ei descompun apa in oxigen si hidrogen", a spus fizicianul.

"Extraterestrii controleaza mintea umana. Din cand in cand, ei rapesc oameni pentru a implanta cipuri in ei, desi nu stim in ce scop fac asta. Un asemenea cip a fost gasit in craniul lui Napoleon, atunci cand cercetatorilor francezi li s-a permis sa-l exhumeze. O investigatie ulterioara privind biografia sa a aratat ca Napoleon, la acea vreme capitan de artilerie, si-a parasit unitatea timp de cateva zile, neputand ulterior sa-i explice comandanului sau de ce a absentat. La scurta vreme dupa aceea, el a devenit general si apoi imparat", a povestit Azhazha.

Fizicianul a declarat ca nu stie ce anume ii atrage pe extraterestrii la oameni, dar este bine ca deocamdata nu au dat semne de agresiune, desi ar fi putut sa o faca oricand. Academicianul rus sustine, de asemenea, ca farfurii zburatoare au fost infasisate in picturile rupestre ale neandertalienilor, iar farfuriile zburatoare nu s-au schimbat de atunci.

Azhazha a mai povestit ca extraterestrii ne cunosc foarte bine, iar acum scopul lor este de a ne explora.

"Ei colecteaza sperma si ovulele umane. Au existat numeroase incidente in care femei rapite au ramas insarcinate imediat ce s-au intors. Cred ca printre noi ar putea exista hibrizi care au vazut lumina zilei ca rezultat al contactelor sexuale ale oamenilor cu extraterestrii. Michael Phelps, care a castigat opt medalii la Jocurile Olimpice de la Beijing, ar putea fi unul dintre ei, de ce nu?" si-a incheiat academicianul pledoaria in favoarea extraterestrilor.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#extraterestri, #OZN, #sperma umana , #fenomen