Celebrul fizician Michio Kaku uimește omenirea: ”Extratereștrii pot fi cu milioane de ani mai avansați decât noi” VIDEO

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 01:31
26621 citiri
Celebrul fizician Michio Kaku uimește omenirea: ”Extratereștrii pot fi cu milioane de ani mai avansați decât noi” VIDEO
Celebrul fizician Michio Kaku face declarații spectaculoase legate de extratereștri FOTO: Wikipedia

Faimosul fizician american Michio Kaku a spus recent că ”în curând, șansele sunt foarte mari să putem intra în contact cu o civilizație spațială inteligentă”, aflată dincolo de lumea noastră. Acum, el afirmă că există posibilitatea ca extratereștrii să fie cu milioane de ani mai avansați decât oamenii.

Teoreticianul și cunoscutul om de știință nu este străin de afirmațiile îndrăznețe despre viața extraterestră. Recent, el a postat câteva mesaje interesante pe rețeaua de socializare Twitter, adresate colegilor săi din domeniul științific, potrivit Futurism.

Michio Kaku a implorat fizicienii să ”păstreze o minte deschisă” la posibilitățile ca OZN-urile să fie dovezi ale unor forme de viață avansate, care vizitează Pământul.

”De când am participat la mai multe emisiuni TV despre OZN-uri, oamenii m-au întrebat despre opinia mea. Cred că este o întrebare științifică legitimă, să ne punem problema de unde provin aceste apariții ale OZN-urilor. Asta nu înseamnă că aceste OZN-uri sunt neapărat de pe altă planetă, dar...

Ar trebuie să fim deschiși la această posibilitate. Mulți fizicieni sunt sceptici, deoarece stelele sunt atât de departe, dar asta presupune că extratereștrii sunt doar cu un secol în fața noastră”.

Fenomen misterios, unic în Japonia: Inexplicabilul ”ochi al dragonului” de pe munte VIDEO

El a spus că ”există posibilitatea ca extratereștrii să fie cu milioane de ani mai avansați din punct de vedere tehnologic ca oamenii, noi legi ale fizicii s-ar deschide, așadar stați cu mintea deschisă”.

Kaku, care este un fizician teoretician și cel mai vândut autor de cărți științifice despre viitor, crede că varianta combinării cele două legi, a relativității și a fizicii cuantice, într-o singura ecuație, i-ar fi permis lui Albert Einstein să "citească mintea lui Dumnezeu".

El explorează subiectul în noua sa carte denumită "Ecuația lui Dumnezeu", aparută recent la editura Doubleday din Statele Unite, explicând cum căutarea lui Einstein l-a inspirat să devină fizician.

Descoperirea care schimbă istoria Americii: ”Ce au făcut nativii acum 3.000 de ani a fost incredibil” VIDEO

"Daca într-o zi vom avea ecuația finală a lui Dumnezeu, vom putea aplica acest lucru în găsirea răspunsurilor la cele mai profunde întrebări nedescifrate ale relativității, de exemplu, este posibilă călătoria în timp? Ce se află dincolo de o gaură neagră? Ce s-a întamplat înainte de Big Bang?"

Cu toate că el a declarat că ”extratereștrii de acolo ar putea fi prietenoși, nu ne putem juca cu asta. De aceea trebuie să fim foarte precauți”.

Diplomații lui Dumnezeu și secretele Vaticanului: Cum se amestecă Papa Francisc în politica Statelor Unite

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Michio Kaku, #Michio Kaku previziuni, #extraterestri, #extraterestri OZN, #descoperire viata extraterestra, #civilizatii avansate , #fenomen