Misterul din spatele disparitiilor din Triunghiul Bermudelor (I) (Video)

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 09:04
21238 citiri
Misterul din spatele disparitiilor din Triunghiul Bermudelor (I) (Video)
Foto: mutiny

Triunghiul Bermudelor este locul unde au pierit mai mult de 5.000 de persoane fara urma. Aceste disparitii si circumstantele care au existat sunt total neobisnuite. Pe o suprafata de peste 1 milion de kilometri patrati au disparut nave, avioane si oameni si nimeni nu stie de ce.

Unul dintre cele mai mari mistere ale timpurilor noastre, Triunghiul Bermudelor, prezinta un interes urias in randul a milioane de oameni, potrivit Mutiny.

Prima data s-a scris despre aceasta zona in revista Argosy, in anul 1964, unde s-a precizat ca triunghiul este cuprins intre Miami (peninsula Florida), San Juan (Puerto Rico) si insula Bermuda, din Oceanul Atlantic.

Regiunea inseamna una dintre cele mai importante rute de transport din lume, ale navelor care traverseaza America, Europa si insulele Caraibe. Exista, de asemenea, multe nave de croaziera si ambarcatiuni de agrement care ajung in zona.

Printre primele disparitii neobisnuite din Triunghiul Bermudelor a fost cel din 16 septembrie 1950 si care a fost prezentat de Associated Press. Apoi, a fost cazul disparitiei faimosului Zbor 19, format din cinci avioane militare. In 1965 Vincent Gaddis a publicat o carte intitulata "Orizonturi invizibile, in care spune ca au existat evenimente ciudate in Triunghiul Bermudelor.

Evenimente remarcabile

Cazul navei Ellen Austin este celebru. Un marinar de pe nava a semnalat un vas in deriva, dupa o furtuna. Pe punte insa nu era nimeni. Capitanul a imbarcat cativa oameni pe epava. Noaptea urmatoare furtuna a continuat.

Dupa aceea, vasul nu a mai fost vazut, pentru ca dupa doua zile sa fie zarit din nou. Echipajul insa disparuse.

Un alt incident a provocat cea mai mare pierdere din istoria Marinei SUA. Nava USS Cyclops aflata sub comanda lui G.W. Worley a disparut fara urma, impreuna cu echipajul sau de 309 marinari, pe 4 martie 1918.

Nava cu cinci catarge construita in 1919, Carroll A. Deering, a fost gasita esuata si abandonata la Diamond Shoals, langa Cape Hatteras, Carolina de Nord pe 31 ianuarie 1921.

Zborul 19 a fost un exercitiu de antrenament executat de cinci bombardiere TBM Avenger, care au disparut pe 5 decembrie 1945, in timp ce erau deasupra Oceanului Atlantic.

Pe 28 decembrie 1948, un avion Douglas DC-3 a disparut in timp ce zbura la San Juan, Puerto Rico. Nu s-a gasit nicio urma si nici cele 32 de persoane aflate la bord.

Pe 28 august 1963 doua avioane KC-135 Stratotanker s-au ciocnit si s-au prabusit in Oceanul Atlantic. Se spune ca acestea s-au ciocnit accidental.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#misterul disparitiilor Triunghiul Bermudelor, #mister Triunghiul Bermudelor video, #explicatii Triunghiul Bermudelor video , #fenomen