NASA, dezvăluiri despre viitorul omenirii: Migrăm pe lumile extraterestre Enceladus, Titan și Kepler 16b VIDEO

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 04:42
3291 citiri
NASA, dezvăluiri despre viitorul omenirii: Migrăm pe lumile extraterestre Enceladus, Titan și Kepler 16b VIDEO

Dacă viitorul omenirii este unul incert datorită numeroaselor amenințări de catastrofe naturale care pot apărea, iată că Agenția Spațială americană a dezvăluit câteva dintre viziunile legate de călătoriile spațiale. Într-un videoclip science-fiction, NASA a prezentat explorarea universului în deceniile următoare, care ar putea include voiaje pe Marte, Enceladus, Titan sau chiar pe exoplaneta Kepler-16b!

Imaginile, care conțin doar 76 de secunde de visuri pentru umanitate, prezintă ”Viziuni ale viitorului”, destinațiile de vacanță ale omenirii rezervate prin Biroul Exoplanet Travel, precum Marte și Luna, potrivit Independent.

Venus dispune de un observator spațial plutitor, care arată ca un cornet de înghețată, printre norii planetei, în timp ce Enceladus, una dintre Lunile lui Saturn, este orbitată de o bulă de metal, cu o familie înăuntru, privind spre lumea inelară.

Un alt astronaut vâslește imaginar, pe Titan, una dintre celelalte Luni ale lui Saturn, iar un skydiver plutește în atmosfera exoplanetei HD 40307 g, despre care s-a descoperit că este un potențial ”Super-Pământ”, care ar putea avea un climat ce susține viața.

Obiect misterios filmat de astronomii japonezi pe Jupiter: ”Este pentru prima dată în istorie când vedem asta” VIDEO

Videoclipul a fost inspirat de o serie de postere de călătorie create de Jet Propulsion Lab de la NASA. Explorarea umană a altor planete a devenit aparent o realitate mai apropiată, odată cu dezvoltarea călătoriilor spațiale private, deși mulți i-au criticat pe miliardarii responsabili de acest domeniu, făcând referire la neimplicarea lor în probleme de pe Pământ, precum lupta cu pandemia sau abordarea schimbărilor climatice dramatice.

Călătoria în timp și spațiu devine posibilă: Invenția minune creată de experții elvețieni VIDEO

Spre exemplu, Elon Musk, CEO-ul companiei SpaceX din Statele Unite, a declarat că intenționează să trimită prima navă cu astronauți spre Marte, planeta roșie, până în anul 2022, urmând și alți oameni, în alți patru-șase ani.

Citeste si:
Futurologii prezic ce vom manca, cum ne vom distra și cum vom lucra în viitor
Futurologii prezic ce vom manca, cum ne vom distra și cum vom lucra în viitor
Uitați de Mark Zuckerberg, Facebook și toate discuțiile legate de metavers. Viitorul real va fi o lume confortabilă, fantastică și înspăimântătoare. Cel puțin, asta cred futurologii....
Previziuni despre viitor în 2036: Lucruri uluitoare care apar în viața oamenilor
Previziuni despre viitor în 2036: Lucruri uluitoare care apar în viața oamenilor
Un grup de experți și futuriști au prezis cum va arăta lumea peste 15 ani, în anul 2036 susținând viața oamenilor va evolua și se vor dezvolta afacerile. În plus, echipa de cercetători a...