Zece OZN-uri filmate de NASA, langa Statia Spatiala Internationala VIDEO

Joi, 08 Iulie 2021, ora 03:00
62627 citiri
Zece OZN-uri filmate de NASA, langa Statia Spatiala Internationala VIDEO
Statia Spatiala Internationala, modulul aflat pe orbita Pamantului FOTO: Wikimedia

O flota de zece OZN-uri misterioase au fost observate in apropierea Statiei Spatiale Internationale (ISS), intr-o transmisie live realizata de Agentia americana NASA, sustine un utilizator de pe YouTube. Un pasionat de astronomie si de teoriile conspiratiilor crede ca obiectele zburatoare neidentificate au format un cerc, deasupra Oceanului Atlantic de Sud.

In imagini sunt vazute mai multe corpuri necunoscute, care par ca provin dintr-o inregistrare facuta de o camera video de pe ISS, de un "vanator" de astfel de evenimente, potrivit The Sun.

Fotografia a fost realizata in data de 3 iulie 2021, iar utilizatorul a spus ca "aceasta captura de ecran de la Statia Spatiala Internationala, este de deasupra Oceanului Atlanticului de Sud, in jurul orei 8:30".

Videoclipul i-a determinat pe fanii OZN-urilor sa acceseze fluxul live al ISS, inainte de a-si spune parerea despre acest eveniment.

Unul dintre useri a postat urmatorul mesaj: "tocmai am verificat camerele video ale ISS si acele mici puncte sunt inca acolo".

Deocamdata, NASA nu a comentat nimic despre imaginile capturate recent, care prezinta niste OZN-uri in apropierea ISS.

Descoperire galactica majora: Obiect cosmic cu un camp magnetic de un miliard de ori mai puternic decat al Pamantului VIDEO

Existenta OZN-urilor si a extraterestrilor este considerata de unii doar o teorie a conspiratiilor, insa Barack Obama si Bill Clinton, doi presedinti ai Statelor Unite au recunoscut amandoi ca "pe cerul nostru se intampla ceva neobisnuit".

Mai mult decat atat, intr-un interviu pentru podcast-ul Ezra Klein al New York Times, Barack Obama a vorbit fara retineri, despre OZN-urile prezentate recent de catre Pentagon.

El a declarat ca "in mod absolut, vreau sa stiu ce sunt obiectele zburatoare neideintificate".

Veste uriasa pentru omenire: Au identificat locul unde se pot ascunde extraterestri

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
#OZN extraterestri, #OZN, #Statia Spatiala Internationala, #NASA, #nasa ozn spatiu , #fenomen