OZN văzut de două avioane pe cerul Canadei. Aeronava militară s-a ridicat cu 300 de metri pentru a evita contactul VIDEO

Marti, 17 August 2021, ora 02:00
9562 citiri
OZN văzut de două avioane pe cerul Canadei. Aeronava militară s-a ridicat cu 300 de metri pentru a evita contactul VIDEO

Doi piloți aflați la manșa a două avioane, în spațiul aerian al Canadei au raportat că au văzut un ”OZN verde strălucitor”, care a zburat în preajma lor și apoi ”a dispărut” în partea de est a țării. Incidentul s-a produs pe 30 iulie 2021, când un avion militar care se deplasa între CFB Trenton, o bază din Ontario și Koln, Germania și o aeronava KLM Royal Dutch 618, care călătorea de la Boston la Amsterdam, au văzut misteriosul obiect.

Ambele rapoarte au fost trimise guvernului canadian, care a postat un mesaj referitor la acest incident, afirmând că nu a existat ”niciun impact asupra operațiunilor” de zbor al celor două avioane, potrivit Daily Mail.

Cu toate astea, un expert în logistică și consultanță, Steffan Watkins a analizat informațiile legate de datele de zbor și a scris pe Twitter că avionul canadian militar, un model CC-177 Globemaster III, ”a făcut o schimbare de curs și a urcat (brusc) aproximativ 300 de metri, în momentul când a raportat că a văzut OZN-ul”.

”Așadar, aș vrea să știu dacă pilotul al Royal Canadian Air Force a schimbat cursul pentru a-l evita sau pentru a vedea ce este sau dacă corecția a fost una de rutină și este doar o coincidență”, a adăugat Watkins.

Raportul guvernului canadian legat de incidentul cu OZN-ul este probabil, unul nesurprinzător, el fiind etichetat ca ”balon meteorologic, meteorit, rachetă, OZN”.

Un purtător de cuvânt al Forțelor Regale Aeriene din Canada a confirmat observarea ”obiectului zburător neidentificat”.

”Echipajul a văzut ceva în aer și a raportat evenimentul către NAV Canada, conform procedurii standard, înainte de a-și continua misiunea, fără alte incidente”, a comunicat oficialul.

Alarmă gravă pentru întreaga planetă: Treziți-vă, COD ROȘU, oamenii distrug Pământul VIDEO

”Deși nu se știe ce a văzut, nu a existat nimic care să arate că ar fi fost un motiv de îngrijorare, în materie de securitate sau ar fi reprezentat un risc de siguranță pentru aeronavă”. Un purtător al NAV Canada, compania care operează controlul traficului aerian a confirmat apariția OZN-ului.

”Acest incident canadian este fascinant, nu în ultimul rând pentru lumina care o aruncă asupra modului în care observațiile sunt clasificate, nu ca OZN-uri, ci ca niște evenimente din aviație”, a spus Nick Pope, investigator de OZN-uri și fost angajat al Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Alarmă în rândul a 14.000 de oameni de știință: Pământul își pierde semnele vitale

”O parte din această practică provine din reticența istorică a piloților – civili și militari – de a raporta OZN-urile”, a adăugat Pope.

Citeste si:
Celebrul fizician Brian Cox a făcut un anunț surpriză: Locul unde ar putea exista extratereștrii VIDEO
Celebrul fizician Brian Cox a făcut un anunț surpriză: Locul unde ar putea exista extratereștrii VIDEO
Universul este atât de vast, încât apariția unor ființe inteligente pe alte planete nu ar fi ceva cu totul ieșit din comun, dacă omenirea le-ar descoperi. Acum, faimosul fizician Brian Cox a...
Liberalii, primele reuniuni importante după ce Nicolae Ciucă a preluat şefia formaţiunii. Conducerea, față în față cu primarii
Liberalii, primele reuniuni importante după ce Nicolae Ciucă a preluat şefia formaţiunii. Conducerea, față în față cu primarii
Liberalii se reunesc, joi şi vineri, în două reuniuni importante ale partidului, Liga Aleşilor Locali şi Consiliul Naţional, la Poiana Braşov. Sunt primele întâlniri ale conducerii...