Imagini ce socheaza lumea: Lucruri nemaivazute din adancul Pamantului (Galerie foto)

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 22:27
14617 citiri
Imagini ce socheaza lumea: Lucruri nemaivazute din adancul Pamantului (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Un profesor de matematica din Statele Unite, pasionat de fotografie, a patruns adanc sub un ghetar din Alaska si a fotografiat lucruri nemaivazute din adancul Pamantului. Imaginile incredibile arata o alta lume, cum nu se afla nicaieri un alt loc pe Terra.

Sub ghetarul Mendenhall din Alaska exista adevarate minuni naturale ale lumii, ce par a fi de pe alta planeta, potrivit Daily Mail.

An de an, profesorul Kent Mearing, in varsta de 31 de ani, patrunde sub un munte, vizitand lumea de sub ghetarul american. Ghetarul Mendenhall se intinde pe o lungime de aproximativ 19 kilometri, de la Juneau Icefield si pana la marginea lacului Mendenhall.

Denumirea ghetarului a fost data dupa numele omului de stiinta american Thomas Corwin Mendenhall.

"De-a lungul anilor, ghetarul Mendenhall a devenit ca o companie pentru mine. Este un loc unde imi pot diminua stresul si imi dezvolt creativitatea. In ciuda rutinei din timpul nenumaratelor excursii, ghetarul Mendenhall este in continua evolutie", a spus Mearing.

Aceste fotografii pot aparea ca si cum ar fi fost luate de pe alta planeta, insa ele sunt de fapt opera unui profesor de matematica. El calatoreste in locurile unde exista aceste minuni ale naturii in fiecare an.

El este adesea acuzat de falsificarea imaginilor cu ajutorul programelor de calculator, precum CGI sau Photoshop, dar Ken Mearing spune ca tot ce trebuie sa faci este sa surprinzi aceste scene uimitoare din subteran la rasaritul Soarelui.

Fotograful amator, Kent Mearing locuieste in Alaska. El spune ca "oamenii refuza uneori sa creada ca exista cu adevarat un loc in lume care sa stea la baza fotografiilor mele".

"Ei cred ca imaginile au fost realizate cu CGI sau Photoshop, dar oricine a vizitat o pestera subglaciara poate confirma legitimitatea fotografiilor realizate", a spus Mearing.

Aceste imagini incredibile sunt caracterizate de catre cei care le-au vazut ca niste locuri "din alta lume". Mearing spune ca acestia au dreptate, iar "lumea de sub un ghetar este diferita de oricare alt loc de pe Pamant".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#imagini uimitoare subteran ghetar, #imagini nemaivazute adanc ghetar, #minuni naturale interior ghetar, #fotografii subterane ghetar Alaska , #ghetari