Adeptii teoriei Pamantului Plat s-au reunit la Cluj: Pamantul e o campie infinita, cu un Soare local. Imaginile NASA sunt trucate

Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 15:29
20046 citiri
Adeptii teoriei Pamantului Plat s-au reunit la Cluj: Pamantul e o campie infinita, cu un Soare local. Imaginile NASA sunt trucate
Foto: Facebook / The Flat Earth Society

Adeptii teoriei Pamantului Plat, prezenti la Cluj-Napoca la prima Conferinta internationala din Romania, acuza NASA ca imaginile Pamantului prezentate din spatiu sunt, ori trucate, ori generate pe calculator.

Organizatorul primei Conferinte internationale a Pamantului Plat, Adi Rus, a declarat, sambata, ca nu stie care este scopul pentru care NASA prezinta Pamantul ca fiind rotund si nici motivele pentru care lumea este indusa in eroare.

"Scopul primei Conferinte internationale a Pamantului Plat din Romania, organizata la Cluj-Napoca, este de a aduce in atentia opiniei publice acest subiect care a luat amploare incepand cu 2015. Ne-am trezim la realitatea ca tot ceea ce ni se spune nu este chiar asa daca verificam, daca nu mai acceptam ce ni se ofera.

Daca cercetam putin, observam ca imaginile cu Pamantul din spatiu pe care ni le ofera NASA sunt ori trucate, ori generate pe calculator. Nu stiu care este scopul pentru care NASA ne prezinta Pamantul Rotund si nici care sunt motivele pentru care cei care sustin ca Pamantul este rotund vor sa ne induca in eroare, dar pentru mine este important sa descoper si sa imi demonstrez mie care este forma adevarata a Pamantului", a spus Rus.

Acesta a precizat ca nu stie daca Pamantul are forma de farfurie, cata vreme nu a fost pana la marginea "farfuriei", dar are certitudinea ca este plat si stationar.

"S-ar putea sa fie o campie infinita, intinsa, cu un Soare local care se invarte deasupra si incalzeste si avem un loc locuibil. Mai incolo nu stiu ce este, ori continua campia, ori mai sunt alte locuri locuibile, nu avem cum sa stim daca nu mergem sa cercetam. Noi am vrea sa cercetam, dar in limita posibilitatilor. Daca gasim un milionar care ar finanta o expeditie in Antartica, ar fi in regula, deoarece punctul cheie este Antarctica. In opinia noastra, Antartica nu este un continent, ci este, de fapt, marginea zonei locuibile unde stam noi, o bariera de gheata", a explicat organizatorul conferintei.

Adi Rus a subliniat ca argumentele teoriei Pamantului Rotund se bazeaza pe presupuneri si prezinta probleme, fiind vorba de afirmatii aberante care sunt, ulterior, justificate.

"In ceea ce prevede gravitatia, noi nu o negam, dar daca sunt intrebati oameni de stiinta onesti acestia vor raspunde ca nu stiu ce este acest fenomen", a spus acesta.

Adi Rus si-a intrerupt studiile de la Facultatea de Constructii din Cluj-Napoca in mai 1989 si a fugit in SUA, unde a studiat psihologie juridica la John Jay College of Criminal Justice din New York si a detinut o diploma de Masters in Educatie.

In 2017 a participat la prima conferinta internationala a Pamantului Plat care a avut in SUA.

Conferinta Pamantului Plat se desfasoara, sambata si duminica la Cluj-Napoca.

In prima zi la eveniment au participat peste 30 de persoane, din Romania si din strainatate.

Unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie, Ramona Ioana Bruynseels este si membra a grupului "The Flat Earth Revolution - (Pamantul Plat) Romania".

Citeste mai multe despre: Inca ne mai intrebam daca Pamantul este plat? Detaliile celei mai recente conspiratii.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile...
LIVE Liderii coaliției explică decizia privind comasarea alegerilor și liste comune PNL-PSD: ”Este absolut o mișcare tactică”/”Am făcut ce e mai bine pentru țara mea” VIDEO
LIVE Liderii coaliției explică decizia privind comasarea alegerilor și liste comune PNL-PSD: ”Este absolut o mișcare tactică”/”Am făcut ce e mai bine pentru țara mea” VIDEO
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, susțin miercuri, 21 februarie, o conferință de presă anunțată pentru ora 19.00 în cadrul căreia prezintă...
#conferinta Cluj Pamant plat, #teorie Pamant plat , #inedit