Afirmatii ale unor lideri diabolici din lume

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 16:09
4697 citiri
Afirmatii ale unor lideri diabolici din lume

Liderii diabolici din istorie au constituit si constituie adesea un subiect de interes, mai ales prin prims modului lor de a gandi. Iar acesta poate fi cunoscut partial fie si doar prin afirmatii ale lor - unele care denota cruzimea, altele, din contra, care nu sugereaza nimic din aceasta trasatura.

Listverse a intocmit o lista cu cateva citate ale unor astfel de lideri.

1. "Moartea este solutia tuturor problemelor. Nu exista oameni, nu exista probleme", Joseph Stalin.

2. "Singurul alb in care poti avea incredere este un alb mort", Robert Mugabe.

3. "Teroarea inseamna doar dreptate: prompta, severa, inflexibila; apoi este o emanatie a virtutii; este mai putin un principiu distinct decat o consecinta naturala a principiului general al democratiei, aplicat celor mai presante dorinte ale unei tari", Maximilien Robespierre.

4. "Sa citesti prea multe carti poate fi daunator", Mao Zedong.

5. "Nu poti alerga mai repede decat un glont", Idi Amin.

6. "Vreau sa stiti ca tot ce am facut am facut pentru tara mea", Pol Pot (Cambodgia).

7. "Pastreaza-ti credinta in Dumnezeu, dar tine-ti praful de pusca uscat", Oliver Cromwell.

8. "Noi iubim moartea. Statele Unite iubesc viata. Aceasta este diferenta dintre noi", Osama bin Laden.

9. "Politica inseamna razboi fara baie de sange, in timp ce razboiul este politica cu baie de sange", Mao Zedong.

10. "Un barbat care se teme de incercari si de dificultati nu poate deveni un revolutionar. Iar daca este sa devina revolutionar cu un spirit de lupta de nestapanit, trebuie temperat in tinerete", Kim Jong-il.

11. "Oamenii oprimati se pot elibera doar prin lupta. Acesta este un adevar simplu si clar confirmat de istorie", Kim Il-Sung.

12. "Generalii cred ca razboiul ar trebui purtat ca turnirurile din Evul Mediu. Eu nu am insa nevoie de cavaleri, ci de revolutionari", Adolf Hitler.

13. "Egalitatea nu inseamna nimic daca nu este incorporata in institutii", Slobodan Milosevici.

14. "Eu nu am spus << fost presedinte >>, ci << presedinte >> si am drepturile constitutionale potrivit Constitutiei, inclusiv imunitatea impotriva urmaririi penale", Saddam Hussein.

15. "Pentru a rezuma, trebuie sa spun ca nu regret nimic", Adolf Eichmann.

16. "Nu avem nevoie sa ne temem de judecata istoriei. Pana la urma, cine mai vorbeste astazi de exterminarea armenilor?", Adolf Hitler.

17. "Ideile sunt mai puternice decat armele. Noi nu ne vom lasa dusmanii sa aiba arme, de ce i-am lasa sa aiba idei...", Joseph Stalin.

18. "O moarte este o tragedie, un milion este o statistica", Joseph Stalin.

Citeste si:
Soluția lui Florin Cîțu pentru criza facturilor din energie dinaintea ședinței coaliției de guvernare SURSE
Soluția lui Florin Cîțu pentru criza facturilor din energie dinaintea ședinței coaliției de guvernare SURSE
Coaliția de guvernare se întâlnește luni, 17 ianuarie, în prima ședință în care va discuta despre criza facturilor la energie. Conform unor surse politice, Florin Cîțu va transmite în...
Gabriela Firea acuză liberalii: ”România trăieşte coşmarul facturilor uriaşe la energie din cauza liberalizării haotice a pieţei”
Gabriela Firea acuză liberalii: ”România trăieşte coşmarul facturilor uriaşe la energie din cauza liberalizării haotice a pieţei”
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a criticat, luni, guvernarea liberală, în contextul crizei facturilor la energie electrică şi gazele naturale, ea...