Afla semnificatia viselor tale

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 13:50
10076 citiri
Afla semnificatia viselor tale

Poate ca nu acorzi mare importanta viselor, dar acestea te pot ajuta sa inveti mai multe despre sentimentele tale, despre starea de spirit, despre fricile ctale, chiar inconstiente, sperante si felul cum percepi lumea inconjuratoare.

Acestea au fost studiate ani in sir de catre oamenii de stiinta, psihologi si alti experti. Toti acestia cred ca ceea ce vezi in timpul noptii te poate ajuta sa iti imbunatatesti viata. Iata ce trebuie sa intelegi din visele tale, potrivit Third Age:

Visezi ca esti urmarit: acesta poate fi un semn ca iti este teama de un lucru din viata ta si ca intrevezi o amenintare sau traiesti emotii puternice atunci cand te confrunti cu o situatie dificila. Daca reusesti sa detii un strop de control asupra visului, incearca sa privesti lucrul care te urmareste si sa vezi exact ce simti. Vezi si unde are loc intamplarea cu pricina si apoi gandeste-te cu ce lucru din viata reala seamana.

Cadere: visul in care cazi de pe o cladire inalta sau de pe o margine inseamna ca te simti nesigur si depasit de o situatie. Poate ca iti este teama de anumite sarcini, de statutul social pe care il ai si probabil nu ai parte de sprijinul emotional de care ai avea nevoie. Daca visezi ca te impiedici pe strada inseamna tot ca un lucru ti se pare prea greu pentru a-l rezolva.

Esti dezbracat in public: asta inseamna ca iti este frica sa fii descoperit de oamenii din jur asa cum esti tu de fapt. Spre exemplu, in vis te poti afla la o reuniune de familie, dar restul nici nu observa ca tu nu ai haine pe tine. Asta se poate explica prin faptul ca frica ta este nejustificata, este doar in mintea ta, nu una reala. Faptul ca te visezi nud mai pot fi si un semn de reprimare indelungata a nevoilor sexuale. Pe de alta parte, daca traiesti un sentiment de eliberare, ar putea insemna libertate.

Pierzi controlul asupra masinii: te simti fara putere in fata unor fapte de viata si iti este frica sa nu ai de suferit. Daca altcineva conduce masina si tu esti pasager, ai mare grija la acea persoana, caci inseamna ca te forteaza sa faci lucruri pe care tu nu le vrei si care te pot traumatiza.

Zbori: zborul semnifica libertate si independenta, faptul ca reusesti sa treci peste greutati si sa detii controlul asupra vietii. Poate te simti puternic fiindca ai gasit o noua perspectiva. Totusi, daca ai probleme sa iti mentii traiectoria, inseamna ca te pandesc unele indoieli. Daca iti este frica in zbor inseamna ca iti este frica si de succes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#vise semnificatii, #vise explicatie, #vise descifrate, #vise informatii , #inedit