Aflati ce iubesc si ce urasc oamenii de pretutindeni - harta interactiva globala

Joi, 08 Martie 2018, ora 12:53
8846 citiri
Aflati ce iubesc si ce urasc oamenii de pretutindeni - harta interactiva globala

Un spectacol statistic sau o viziune inedita asupra lumii. Cel putin asa se doreste a fi ce mai populara harta, in momentul de fata. Ce o face atat de speciala? Unicitatea ei. Si spunem asta, pentru ca va arata doar 2 lucruri: ce iubesc si ce urasc oamenii.

Initiativa celor de la la slots.info este extrem de amuzanta. Sa spunem, de exemplu, ca vrem sa vedem cele mai iubite lucruri din lume. Rusii isi iubesc job-ul - si probabil vodka, australienii iubesc galustile, canadienii sunt indragostiti de sushi, americanii isi iubesc New York-ul, braziliencele isi iubesc sotii.

Harte este organizata in mai multe puncte de interes.

Aveti o serie de filtre ce va sunt puse la dispozitie si puteti selecta una, mai multe sau toate categoriile urmatoare: oameni, aparenta/moda, scoala/job, media sociala, orasul/tara, mancare, musica & film, zile ale saptamanii.

Jucandu-ma un pic cu aceste setari, am putut sa constat ca Sfantul Valentin nu este deloc o sarbatoare populara in Canda, ba chiar este urata cu pasiune. Paradoxal, americanii isi urasc jobul. Chinezoaicele urasc faptul ca sunt femei, iar in Rusia scolile de magie nu sunt deloc populare.

De aceasta data, australienii nu sunt mari amatori ai zilei de luni si trebuie sa marturisim ca... nu prea am cunoscut pe nimeni sa iubeasca inceputul saptamanii.

Mexicanii urasc nuntile, ceea ce mi se pare ciudat, pentru ca unitatea a doi oameni este sarbatorita cu mare fast in Mexic. Ciudat sau nu - cu siguranta este o statistica amuzanta.

Muzica si filmul nu par a fi deloc populare in Argentina, dar ii iertam pentru ca au dat lumii pe legendarul Diego Maradona.

Nu vrem sa aducem jigniri nimanui, mai ales ca scopul acestei harti interactive este de a amuza.

Statistica aceasta devine extrem de folositoare si in cazul unor conversatii. Sa presupunem, de dragul discutiei, ca va faceti un prieten sau o prietena de origine rusa. Cu siguranta, nu veti dori sa le vorbiti de magie, sau de cel mai nou film din seria Harry Potter. Doamne fereste sa le vorbiti de rau vodka!

Daca mergeti in Canada, sau aveti canadieni in vizita, nu vorbiti de rau sushi-ul. Nici siropul de artar. La cat de politicosi sunt, cred ca ar fi in stare sa va certe.

In sfarsit, cand mai vorbiti cu vreun print algerian care va promite o mostenire pe email...fiti de treaba si laudati-le zambetul sau dantura, pentru ca se pare ca este un subiect de interes pentru ei.

Harta a captat din ce in ce mai mult interes si popularite si asta a fost motivul pentru care am vrut sa v-o impartasim. Nu ca am dori sa reinventam cultura hippie, dar ne dorim sa vedem o harta plina de iubire.

Voi ce iubiti cel mai mult?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#love hate map, #harta preferinte globale , #inedit