Ce nu stiai despre puterea muzicii

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 09:59
5362 citiri
Ce nu stiai despre puterea muzicii

Muzica face parte din viata fiecarei persoane, fie ca isi doreste sau este bombardata oricum din toate partile de ritmuri mai vioaie sau mai melancolice.

Iata cat de importanta este ea si cum te poate influenta muzica, potrivit Bakadesuyo:

- muzica de fundal nu iti imbunatateste capacitatea de concentrare, dar te ajuta atunci cand faci sport. Ai grija, caci iti poate afecta munca. Un fundal usor te face mai creativ, dar prea multa galagie nu este buna.

- cantecul tau preferat este atat de placut pentru ca cel mai probabil il asociezi cu un eveniment placut din viata ta. Nu iti plac variantele ulterioare ale melodiei pentru ca nu este ceea ce ai auzit in momentul acela deosebit pentru tine;

- sunt o multime de studii care arata ca ascultand muzica devii mai destept, crescandu-ti IQ-ul. Muzica poate influenta felul in care vezi lumea, iar versurile iti pot schimba comportamentul, cel putin pe moment;

- barmanii te fac sa bei mai mult crescand volumul muzicii. Cantecele de dragoste, romantice, te fac sa cheltuiesti mai multi bani la florarii, pe cand jazz-ul, muzica clasica si cea populara te fac sa scoti mai multi bani din buzunar la restaurant.

- muzica preferata spune o multime de lucruri despre personalitatea ta, pentru ca fiecare tip de personalitate adora altceva. O parte din gusturi o mostenesti de la parintii tai, melodiile preferate atunci cand esti batran fiind, cel mai probabil, cele pe care le ascultai intre 16 si 21 de ani.

- muzica country te poate face sa te omori, pe cand cea rock nu. Muzica clasica este cea mai relaxanta, melodiile romantice ajutand barbatii sa agate femeile mai usor. Muzica te poate convinge sa faci lucruri lipsite de etica. Cea buna iti creste toleranta la durere si reduce starea de anxietate.

- daca iti place sa asculti muzica, accepta situatia ca din cand in cand o melodie iti va ramane blocata in minte, pur si simplu nu ai ce face. Iar daca esti deschis catre situatii si experiente noi, vei simti mai bine, mai profund, melodia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#muzica influenta stare spirit, #muzica influenta personalitate, #muzica concentrare, #muzica sport , #inedit