Cel mai bun loc in care te poti adaposti de apocalipsa

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 21:04
3915 citiri
Cel mai bun loc in care te poti adaposti de apocalipsa
Foto: AP

Niste pesteri uriase din statul american Kansas, folosite candva de armata, sunt in prezent cele mai bune locuri pentru supravietuire in cazul unui dezastru mondial ce ar provoca apocalipsa.

Dupa ce intreaga populatie a lumii este stearsa de pe fata Pamantului, de vreun meteorit ori de rachete nucleare, supravietuirea rasei umane ar putea sa depinda de cateva mii de oameni ascunsi in pesteri situate adanc in minele din estul statului american Kansas, informeaza Fox News.

Aceasta a fost viziunea unui om in California, care a creat ceea ce a numit cel mai mare adapost privat subteran de supravietuire din lume, intr-un complex de pesteri sapate in urma cu peste 100 de ani.

"Cred ca sunt intr-o misiune si fac un lucru spiritual", a spus Robert Vicino, care a achizitionat o mare parte a unui fost depozit de arme al armatei americane, aflat la circa 80 de kilometri nord-vest de Kansas City.

"Cu siguranta vom fi parte a genezei", spune increzator barbatul.

Inainte de a deveni un adapost in caz de apocalipsa, Vivos Survival Shelter and Resort va fi un loc de distractii pentru cei care vor sa petreaca o vacanta aici si sa invete tehnici asortate de supravietuire care sa ii pregateasca pentru orice catastrofa mondiala ar putea veni.

Enormul spatiu subteran ar putea gazdui circa 5.000 de oameni, la aproximativ 50 de metri sub suprafata pamantului, temperatura din interior fiind de 21 de grade Celsius.

Vicino a mai spus ca intentioneaza sa instaleze usi care sa blocheze forta unei explozii nucleare pe o raza de cel mult 15 kilometri.

Cei care vor sa se adaposteasca acolo in cazul unei apocalipse trebuie sa stie ca pretul perceput de Vicino este unul urias: 10.000 de dolari pentru fiecare metru patrat, impreuna cu 1.500 de dolari pentru accesul la rezerve de hrana pentru un an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#adapost apocalipsa SUA, #pestera adapost apocalipsa, #adapost sfarsitul lumii , #inedit