Cele mai ciudate 10 hoteluri tematice ale Americii (Galerie foto)

Vineri, 12 August 2011, ora 20:46
5188 citiri
Cele mai ciudate 10 hoteluri tematice ale Americii (Galerie foto)
Foto: foodandwine

Hotelurile tematice, din ce in ce mai multe in Statele Unite ale Americii, devin rapid destinatii preferate pentru turistii in cautare de aventura sau inedit, indiferent daca acestia sunt din SUA sau din alte zone.

Conform foodandwine.com, iata care sunt cele mai ciudate zece hoteluri tematice ale Americii.

1. Jules' Undersea Lodge, Key Largo (Florida)

Oaspetii acestui hotel au nevoie de antrenament pentru scuba diving deoarece camerele sunt situate sub apa. Chelnerii scufundatori iti pot aduce pizza daca vrei, bine impachetata, de la restaurantele locale din zona.

2. Dog Bark Park Inn, Cottonwood (Idaho)

Acest hotel are forma unui caine beagle, este realizat din lemn masiv, iar pentru a te caza intr-una din camerele lui nu ai nevoie de conditii suplimentare neobisnuite. Alaturi de hotelul principal exista o alta constructie mai mica, tot in forma de caine.

3. Wigwam Village, Holbrook (Arizona)

Aici, oaspetii pot avea impresia ca dorm in adaposturi construite de indieni - hotelul imita corturi, doar ca acestea sunt ridicate din beton.

4. Beckham Creek Cave Lodge, Parthenon (Arkansas)

A fost nevoie de ani de zile pentru ca o pestera din Ozarks sa fie transformata in hotel. Dezumidificatoarele mentin umiditatea la un nivel potrivit pentru ca oamenii sa se simta confortabil, iar razele solare patrund prin ferestrele largi.

5. The Liberty Hotel, Boston (Massachusetts)

Timp de peste 100 de ani, aceasta constructie de pe marginea unui rau a fost o inchisoare. Astazi, este un hotel de lux care mentine caracteristicile unei inchisori, cum ar fi usile ca pentru celule.

6. Winvian, Litchfield Hills (Connecticut)

Acest hotel iese in evidenta prin mai multe caracteristici ciudate, una dintre ele constand in faptul ca 18 camere din lemn sunt modelate dupa diferite structuri, cum ar fi vizuina unui castor.

7. Aurora Express Bed & Breakfast, Fairbanks (Alaska)

Proprietarii Mike si Sue Wilson au construit acest hotel din vagoane de tren scoase din uz, cel mai nou fiind un vagon-restaurant de 25 de metri lungime.

8. The Shady Dell Vintage Trailer Court, Bisbee (Arizona)

Oaspetii acestui hotel sunt cazati in rulote de la mijlocul secolului trecut, restaurate, toate fiind bogate in obiecte din anii '50 care atrag atentia si starnesc interesul turistilor.

9. McMenamins Kennedy School, Portland (Oregon)

In 1915, acest hotel era o scoala elementara. Acum, cladirea modernizata si renovata gazduieste turisti doritori sa se cazeze in camere care au fost candva sali de clasa si care inca mai au obiecte caracteristice, cum ar fi table atarnate pe pereti.

10. Winvian, Litchfield Hills (Connecticut)

Pasionatii de golf pot lua in considerare acest hotel in care pe podele este imitat un mini-teren necesar desfasurarii acestui joc.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#hoteluri ciudate America, #hoteluri ciudate SUA, #cele mai ciudate hoteluri tematice America, #hoteluri tematice America , #inedit