Cele mai ciudate solicitari pentru a obtine viza: vanatoarea de vampiri din Romania, motivul unui african

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 22:11
2391 citiri
Cele mai ciudate solicitari pentru a obtine viza: vanatoarea de vampiri din Romania, motivul unui african
Foto: Mirror

Pentru a calatori in anumite zone ale globului, oamenii au nevoie de viza. De cele mai multe ori, obtinerea acesteia presupune intocmirea unor dosare stufoase, din care nu lipsesc actele de identitate ale solicitantului, dovezile de sustinere financiara, dovezi de proprietate, dar mai ales motivatia calatoriei.

Asteptarile autoritatilor au fost intrecute, nu de putine ori, de cererile unor cetateni indrazneti ai planetei, care si-au dorit obtinerea vizelor de calatorie pe motive cat se poate de ciudate.

Un site care ofera sprijin in vederea completarii dosarelor de viza a dezvaluit cele mai neobisnuite cereri depuse anul trecut, inclusiv cea pentru organizarea unei vanatori de vampiri in Romania, arata Mirror.

Motivele hilare, care au stat la baza solicitarilor, includ si cazul unui cetatean din Mali care a vrut neaparat sa devina gondolier la Venetia, dupa ce a vazut unul la televizor.

La randul sau, un imbalsamator mexican a aplicat pentru viza de Spania, fiind convins ca in aceasta tara munca sa va fi mai apreciata.

Si mai sinceri s-au dovedit a fi un cetatean urmarit de autoritati din Filipine si o prostituata din Rusia. Primul a cerut viza de Australia pentru a se alatura familiei si a scapa de pedeapsa din tara natala, iar femeia de origine rusa ar fi dorit sa plece in Olanda pentru a-si practica meseria acolo.

Reprezentantul GlobalVisas se arata surprins de unele solicitari si sfatuieste toti doritorii, ca, inainte de a depune cererea, sa studieze legislatia tarilor in care vor sa calatoreasca.

Pe cei cu motive neobisnuite, dar legale, ii felicita, totusi, pentru ingeniozitate. Cererile urmatoare insa, nu fac parte din aceasta ultima categorie.

1. Un barbat din Africa a solicitat viza europeana pentru a veni in Romania la vanatoare de vampiri.

2. Un cetatean brazilian, care se pretindea profesor de dans, si-a motivate cererea pentru viza de Marea Britanie spunand ca vrea sa aduca "flamenco pe strazile din Norwich".

3. Un englez a dorit sa ajunga in SUA in calitatea de degustator de mancare pentru caini, "experienta anterioara" in domeniu stand la baza solicitarii sale.

4. Un barbat francez, model de picioare, a aplicat pentru viza americana, intrucat in tara sa natala cererea de "picioare frumoase" a scazut foarte mult, spre deosebire de SUA, unde este in crestere.

5. O femeie a solicitat viza de Marea Britanie pentru a se asigura ca va putea munci, sezonier, ca zombie.

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Afla cand

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cereri ciudate viza calatorie, #motive obtinere viza, #dosare obtinere viza , #inedit