Cladiri care iti taie respiratia - ai intra in ele? (Galerie foto)

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 22:14
11303 citiri
Cladiri care iti taie respiratia - ai intra in ele? (Galerie foto)
Foto: The World Geography

Cand terenul este prea scump, iar dezvoltatorul imobiliaar nu dispune de o suma foarte mare, se pot gasi solutii care ajung sa ii uimeasca pe cei din jur. Este si cazul cladirilor prezentate in continuare, in care nu multi ar avea curaj sa paseasca.

Flatiron Building este situata in cartierul Manhattan din New York, din Statele Unite ale Americii si este o cladire inovatoare, dupa cum noteaza The World Geography. La finalizare, in 1902, Flatiron Building, care are forma triunghiulara, era considerata una dintre cele mai inalte cladiri din oras.

Japonezii sunt inventivi, iar Casa Pancake din Japonia demonsteaza acest lucru. Aceasta se afla in zona Osaka.

Dimensiunile constructiei de mai jos nu sunt cunoscute, insa jurnalistii cred ca se numara printre cele mai subtiri din lume. Ea se afla in Nara, Japonia.

Icon Building din Statele Unite este unica datorita faptului ca fiecare camera a sa este pozitionata in asa fel incat prin geamurile de sticla sa se observe o priveliste unica.

Gateway, din Singapore, reprezinta un complex de 37 de etaje, finalizat in 1990 si care se afla pe Beach Road. Cele doua cladiri se numesc Gateway de EstsiGateway de Vest.

Cea de mai jos se afla in orasul Kisarazu din Japonia si are specific faptul ca are balcoane semicirculare care permit locatarilor sa aiba o vedere de 180 de grade.

Si Franta se poate lauda cu ceva asemanator cu cele prezentate mai sus, mai ales ca Parisul abunda in curiozitati arhitecturale. Aceasta de mai jos este cunoscuta drept Skinny Haussmann Building.

Nici britanicii nu fac exceptie si sunt inclusi cu o constructie din Londra, care are un ascensor extern.

Fara doar si poate, cei mai inventivi sunt japonezii, iar exemplul de mai jos intareste acest lucru. Cladirea se afla in orasul Nagasaki.

Ne intoarcem pe taram european si mergem in Spania, unde avem Thin Block Tarragona, care are 16 etaje.

Si tot din Europa va prezentam o veche cladire de apartamente din Italia, care pare inca locuita, judecand dupa balcoanele amenajate. Aceasta se afla intr-un cartier vechi din Sicilia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#cele mai subtiri cladiri, #cladiri subtiri, #cladiri inalte subtiri, #cladiri ciudate , #inedit