Ziare.com

Copii care au uimit lumea cu talentul lor (Galerie Video)

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 21:52

   

Copii care au uimit lumea cu talentul lor (Galerie Video)
Cand este vorba de talent, varsta nu se ia in calcul. Lucru verificat inca o data pentru anul ce tocmai s-a scurs, care a evidentiat zeci de copii de o precocitate uimitoare.

Fie ca s-au remarcat in sport, muzica, studii, ba chiar in politica, nimic nu pare imposibil pentru acesti copii talentati care au patru, cinci sau chiar si doi ani.

Sa-i cunoastem pe Robert Tufts, Sophia, Alma Deutcher si alti copii, adevarate genii, fiecare in domeniul potrivit, cu ajutorul Direct Matin.

Cel mai tanar primar din lume

Il cheama Roberts Tufts, are 4 ani si a fost reales primarul orasului Dorset din Minnesota.A citit 875 de carti intr-un an

Sophia Moss din Louisiana a citit intr-un an 875 de carti la numai 5 ani, o varsta la care alti copii nu stiu inca sa descifreze cuvintele.


Sophia Moss a 5 ans et lu 875 livres de Gentside

Campion la golf

Ye Vocheng, un chinez de 12 ani (foto) este pregatit sa doboare recordul lumii la inceputul Circuitului european EPGA.

Pilot de avioane

La doar 5 ani, He Yide este deja pilot de avioane. Va intra, poate, in istoria aviatiei ca Louis Bleriot si Charles Lindbergh.

A reusit sa ridiculizeze starurile NBA

La 2 ani, un baietel american, invitat pe platoul unei emisiuni, i-a sfidat pe cei doi baschetbalisti, staruri NBA, Shaquille O'Neal si Kobe Bryant, reusind sa castige incaltamintea lor.

Autor de carte

La 6 ani, Dylan Siegel a scris o carte ca sa stranga fonduri pentru a-l ajuta pe Jonah, prietenul sau atins de o boala rara. Pentru acest baietel, prietenia este sacra.Student la 11 ani

Carson Huey-You, surdomut, a fost inscris la Universitatea Crestina din Texas. Acest mic geniu nu viseaza decat fizica cuantica.Micul Mozart

Daca alti copii de varsta sa (7 ani) nu pot, in general, urmari o opera intreaga, britanica Alma Deutscher a compus deja una.


Citeste mai multe despre copii talentati copii geniali genii copii
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1303 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor