Ziare.com

Cum poti crea adevarate opere de arta din lucruri aparent banale (Galerie foto)

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 18:20

   

Cum poti crea adevarate opere de arta din lucruri aparent banale (Galerie foto)
Imaginatia unor oameni si obiectele potrivite pot crea adevarate opere de arta. Ja Soon Kim, profesor de yoga si artista din Santa Fe, New Mexico, a reusit sa realizeze cateva opere foarte interesante folosindu-se doar de lucruri din natura, precum frunze, pene, pietre sau flori.

Scoicile, de pilda, le-a adunat in timpul plimbarilor sale de pe langa casa, dar si in timpul calatoriilor prin California, Hawaii sau Coreea de Nord, arata MNN.Totul poate fi creat doar cu rabdare si ceva mai multa concentrare. Ea a scris pe blogul sau ca aceasta este o pasiune si chiar o obsesie a sa.Cateva flori, frunze si fire de iarba pot ajunge sa bucure privirea oamenilor daca sunt aranjate asa cum trebuie.Te-ai gandit vreodata ca o coaja de copac poate fi folosita in acest fel? Ja Soon Kim a facut-o si iata ce minunatie a iesit din mana sa.Hobby: opere de arta din chibrituri (Galerie foto)

Banalele pietre de pe strada pot fi considerate opere de arta daca sunt puse in ordinea care trebuie si de persoana potrivita.Ja Soon Kim si-a pus imaginatia la treaba si s-a folosit si de cateva pene pentru a bucura privirea celor care ii urmaresc activitatea.

Arta alunecoasa: Sculpturile din unt (Galerie foto)Copie fidela a celebrei Mona Lisa, facuta din...gunoi

Daca cei mai multi oameni arunca florile atunci cand se ofilesc, artista noastra nu o face, ci le refoloseste intr-un mod unic.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8058 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor